Skjønnhet

Parfyme for menn - Hvordan velge en Köln passer deg

Hvert menneske trenger en spesiell duft i denne tiden. Alt vi slitasje er preget av en annen duft som forblir lenge og imponerer menneskene vi møter. Det kan virke som en merkelig ting å si, men det er ekte. Du vil bli overrasket over å vite hvor mange komplimenter en mann kan få når de eliminere øl eller andre typer spray deodoranter fra livet.

Konstruksjon

Deodorant er laget av tre forskjellige typer notater (øverst, midten og base). Denne typen dufter samhandle og kombinere sammen for å skape den siste scenen som du lukter. Masse parfyme hus holde sine oppskrifter hemmelig og ikke oppgir sammensetningen av sine dufter, men du kan være sikker på det faktum at de alle inneholder lagdelt dufter.

Top notater

Dette er det første spark som duften sender. I de fleste tilfeller er dette fet dufter som har et snev av etanol. I beskriver dette, kommer mange adjektiver til hjernen, som 'citrusy' "friske" eller "skarpe". Men det er viktig å huske at disse top notater ikke vare lenge, men de forlater rommet til midten seg.

Midt notater

Floral og myke notatene er ganske vanlig i dette tilfellet fordi de er ment å redusere effekten av etanol. Notatene midten varer vanligvis ikke mer enn en halv time.

Base notater

Endelig er base notater de som mest med en duft. Disse er ikke harde, men de siste mest, være subtile og hyggelig. Første base notater komme rundt 30 minutter-1 time etter at de er brukt og de forblir før du endrer eller dusj.

Dette er notater oppretter historien om deodorant. Begynner din Köln med frisk sitrus duft og befrir røykfylt tre-liknende notater? Eller kanskje det begynner med lavendel som langsomt blir vanilje. Disse komplekse notatene kan skape bevissthet for utdannede mennesker, men forstå grunnlaget for disse notatene kan hjelpe deg gjøre forskjellen mellom en flott Köln og en vanlig en.

Velge en duft

Når du velger en duft må du tenke på din alder og personlige stil. Du bør sjekke noen dufter og velg som du liker best. Det ikke skader for å gå ut, lukter ulike deodorant og ta notater på den første inntrykk du får, og så komme tilbake en annen dag. Din luktesans kan bli lurt når prøver alle disse parfyme, s så tar en pause vil hjelpe deg å skille dufter bedre.

Når du har oppdaget duften som du må mest du teste den på huden din. Dette trinnet er svært viktig fordi deodorant endres når de samhandler med hud, med kroppsvarme, osv. Dette betyr at hver Köln vil lukte annerledes når du vil være å bruke den på ulike anledninger.

Velg din Köln klokt og du vil merke forskjellen når noen gir deg en kompliment!