Skjønnhet

Hårpleie tips - hvordan å omsorg for ditt hår extensions

Omsorg for hår extensions kan være litt smerte, men kommer til å tenke på det, ville du være fornøyd med utvidelser som ser bra ut bare om en måned eller så? Selvfølgelig ikke. Etter du har prøvd penger til å få hair extensions, er det nødvendig å ha en skikkelig hår rutine å opprettholde dem slik at de varer lenge. Ta vare på hår extensions er en kontinuerlig prosess, resultatene avhenger av deg, din innsats og kunnskap samt din håret stylist. Så, før du tar spranget, ta en titt på disse nyttige tips om hår extensions vedlikehold:

Sjekk kvaliteten på utvidelsene. Hvis de er billige utvidelser, vil de ikke kunne tåle varme så hold fra flatt jern, curling strykejern eller varme ruller hvis du ikke ønsker å risikere brenner håret som syntetisk hår. Billige syntetiske utvidelser kan også smelte under varme. La utvidelsene tørke naturlig i stedet for blåse tørking det.

Bruk en detangling spray på utvidelsene daglig og alltid kjemme ut av floker. Det anbefales å bruke en kam eller børste passer for utvidelser, fordi normalt kammer og børster kan skade wefts og forårsake utvidelser å løsne eller trekke ut.

Vask utvidelsene nøye. Prøv ikke å våt dem hver dag siden de ikke vil få så skitne som i ekte hår. Nøye detangle før sjamponering, og bruke en god sjampo for å rense dem sakte. Våt utvidelsene litt for å forhindre rot og bruke en nedadgående bevegelse når sjamponering og skylling det.

Vi alle tilstanden våre naturlige hår, rett? Det samme gjelder for omsorg for hår extensions for. Velg en god, nærende permisjon i balsam og bruk det legge sjamponering for å fjerne alle floker og holde utvidelsene krusfritt og glatt.

Hvis utvidelsene ikke kan fjernes før søvn eller intens fysisk aktivitet, kan du knytte dem tilbake i en hestehale å unngå innenfor skrukkene og begrense sin eksponering til svette.

Unngå å utsette utvidelsene til klor eller saltholdig vann. Hvis du svømme, alltid sørge for å ha på seg badehette.

Utvidelsene må behandles med forsiktig pleie hvis du ønsker dem til å vare for lenge. Gå lett på styling, kjemikalier og alt annet som kan skade utvidelsene snarere enn deres levetid.

Hår extensions tendens til å flytte opp håret på rundt seks uker, noe som gjør dem utsatt for løsne eller bli ujevn. Ratty eller skadet er ikke de hotteste tilbehør av sesongen, så du må ta en avgjørelse om du vil beholde dem, eller du synes det er for mye arbeid og ønsker å bli kvitt dem. Uansett, tilbake til frisør å få dem sortert er viktig på dette punktet.

Hår extensions forbedre utseende dramatisk, men de trenger en god og grundig rengjøring og omsorg rutine på sitt beste. Lese opp og spørre rundt før du tar noen beslutninger.