Skjønnhet

Overgang til naturlige hår - hva å gjøre når du er klar for naturlig hår

Et samfunn som er besatt av bildet, mange mennesker vil se ut som noe annet enn hvordan de ble født. Plastisk kirurgi, kroppen forme under klær, over gjort gjør, etc. Men er den mest manipulert delen av kroppen vår vårt hår. Hvis det er kort, ønsker vi det lang. Hvis det er krøllete, vil vi den rette. Personer med rett hår vil krøllete hår. Personer med tynt hår lang for tykk lokker. Og de takle tykk hårlokker har en stylist tynn det med tynning saks.

Dette gjelder særlig i afroamerikanske samfunnet, hvor en hel industri dukket opp fra kvinner rette håret og produkter å behandle og style det når det er blitt rettet. Så mye at å finne produkter som rettet mot kinky håret til ca 5 år siden, var nesten umulig. Hva gjør en relaxer håret? Det bryter kjemisk obligasjoner i hårsekken, eliminere naturlige krøller mønsteret. Dette ikke bare skader håret selv men kjemikalier som brukes kan skadet hodebunnen og huden. For år, afrikansk-amerikanske kvinner har endured alle typer medisinske problemer forbundet med kjemikalier i relaxer i arbeidet med å rette håret, kjemisk indusere alopesi, spenning alopesi, kjemikalie brannsår, bare for å nevne noen.

Det har vært et skifte innen. Det finnes flere og flere produkter for kvinner som ikke kjemisk retter håret. Hvorfor er det? Fordi antall kvinner beslutter å overgang fra avslappende håret bruk den i sin naturlige tilstand har vokst eksponentielt.

Overgang til naturlig betyr ikke at du må du ha en afro. Hårpleie og stylingprodukter har kommet så langt at en relaxer ikke er nødvendig å rette håret. Fordelene til ikke å ha en relaxer tillater sunt hår som er meget allsidig utvalg av styling.

Her er noen tips for å hjelpe deg langs reisen til overgangen fra naturlig hår.

1. omfavne håret i hver fase av overgangen.

Hvis du velger å avskjære alle avslappet håret og starte fra en snarvei, omfavne håret på hver lengde som det vokser ut. Dette er en god måte å eksperimentere med produkter å se hva som fungerer best med håret tekstur. Hvis du velger å la relaxer vokse ut kuttet avslappet endene av gradvis, dette er utfordrende. Du trenger en profesjonell stylist. Du har to forskjellige teksturer til omsorg for og stil. Beskyttende stiler som ikke krever gre eller manipulere vil klippe hår brekker mens du lar avslappet håret vokse ut.

2. fuktighet er nøkkelen.

Når folk tror håret er altfor kinky og uhåndterlig uten en relaxer, er det vanligvis fordi håret er tørt. Tørt hår fører til brudd. Eksperimentere med produkter som tillater deg å ha stilen du liker samtidig opprettholde rikelig med fuktighet. Hold deg unna produkter med tørking agenter, som alkohol og sulfates.

3. det er alt i tankene dine.

Det vil være utfordrende å tenke annerledes om hvordan du style håret. Overgangen som voksen er vanskelig når du har hatt avslappet hår så lenge du kan huske. Det er bare et spørsmål om å tenke annerledes. Du vil være fornøyd med avgjørelsen når du gjøre det gjennom prosessen.

Kudos til de som bruker deres naturlige håret tekstur. Omfavne håret i faser av overgangen og søke hjelp fra en profesjonell stylist. Kontroller at håret har nok fuktighet. Være åpent sinn om prosessen med styling håret uten en relaxer.