Skjønnhet

Tips om å velge den beste frisyren for formen på ansiktet ditt

Mange kvinner elsker å ha håret kutt og stil som de besøker deres favoritt salongen mer enn en gang i måneden. Andre, men flau vanligvis ved tanken på å gå til en frisørsalong som de ville bare gå i slikt sted to ganger eller enda en gang i året.

Den enkle grunnen at det er mange kvinner som avskyr skal en salong er fordi de hadde en eller flere dårlige erfaringer med hårklipp som de fikk. Frisyre de fikk var så lite flatterende og verre, gjorde deres lokker svært vanskelig å behandle og på grunn av denne erfaringen, de er redd for eller hater skal en salong. De går sjelden for å se en profesjonell frisør og de ville selv velge å klippe eller klippe håret på sine egne.

Hvis du hadde også en dårlig hårklipp og nå angst kommer til en salong, du bare trenger å huske at når det gjelder hårklipp, vil ikke alle stiler se bra ut på deg; høyre, smigrende frisyre avhenger i stor grad på formen på ansiktet ditt. Som sådan, grunnen hvorfor du kan ha hatt en lite flatterende hårklipp før er fordi stilen ikke er den mest ideelle en egnet for formen på ansiktet ditt.

For å vite hvilken frisyre ville være best for formen på ansiktet ditt, trenger du å vite annet vanlig figurene først. Nedenfor er vanlige former av ansikter og hårklipp eller stiler som er best egnet for hver:

Rundt. Et rundt ansikt har brede cheekbones, og det er så bredt som det er lang. Hvis ansiktet er rund, blir også din kjeven runde og full.

Beste frisyre for en kvinne med et rundt ansikt er lang, lagdelte hår med lagdelt smell. Eller uteksaminert shag siden dette gir en slenderizing figur i ansiktet.

Hjerte formet. En hjerte-formet ansiktet er bredt på pannen, full på kinnben og smale på haken.

En hårklipp som smigrer cheekbones uten å skjule haken ville være best for en person med et hjerte-formet ansiktet. Du kan ha din frisør gi deg haken lengde bob konisk ender.

Diamant. En diamant ansikt er litt lengre enn den er bred; er spisse høy-sett cheekbones er den bredeste delen på denne typen figur.

Alle som har en diamant-formet ansikt bør gå for en hårklipp som vil tillate dem å hvor av deres stor benbygning. Anbefalte hårklipp inkluderer full, klassisk bob eller et venda ut lagdelt kutt.

Oval. En oval-formet ansiktet er bredeste på kinnben, og har en konisk smale kjeven.

Hvis du har et ovalt ansikt, vurdere selv heldig: nesten alle frisyrer ser flott ut på deg.