Skjønnhet

Viktige fakta om akryl nail pulver

Akryl pulver er en slags stoff som brukes til å lage akryl nagle. Det er ofte blandet med en spesiell flytende element som gjør det vanskeligere. Prisen på dette produktet er billigere, og det er vanligvis anvendt av skjønnhet fagfolk for salonger. Og kan akryl spikeren pulver tilby midlertidig beskyttelse for negler og forbedre utseendet. Denne artikkelen vil markere noen viktige fakta om denne type produkt.

Komposisjon

Nøkkelen ingrediens i produktet er polyethylmethylmethacrylate, som er også PMMA. PMMA er en blanding av to typer monomerer kalt methyl methacrylate samt ethyl methacrylate. Den inneholder ulike typer stoffer som benozophenone-1, benzoyl peroxide og så videre. For å møte ulike krav til kundene, legge produsentene av dette pulveret også ekstra pigmenter og andre ingredienser.

Bedre resultater blanding fagfolk akryl pulver med monomer væske som inneholder ingredienser som kan hjelpe i å kombinere molekylene, forhindre skade og hjelpe spredning av væsken spiker. Under denne prosedyren fungerer benzoyl peroxide en katalysator og dermed slik at den flytende monomer opprette nettet som koblinger mellom pulver partikler. Det resulterer i dannelsen av herdet harpiks.

Søknadsprosessen

Fagfolk bruker akryl spikeren pulver samt flytende monomer sammen med en tynn pensel som er ment for spikeren dekorasjon. Denne type produkt brukes fra bunnen av spikeren på toppen, eller det kan flyttes fra center utover retning. Pluss fagfolk som bruker akryl neglene bør forstå den nøyaktige mengden pulver som kan brukes, og de bør også kontrollere at produktet ikke er bortkastet.

Bruk av dette produktet er det beste alternativet for de som trenger å bruke mye penger, samt tid for å besøke salongen. Mange mennesker føler at anvendelsen av pulver er et praktisk alternativ for dem fordi når sine negler vokse, de kan fylle hullene som opprettes ofte på bunnen av spiker med et ekstra beløp av akryl pulver. I stedet for bekymre avtalen med fagfolk kan de også ta seg ansvaret for rengjøring neglene og holde dem i god stand.

Fjerningen

For å fjerne harpiks som er dannet på grunn av blanding av akryl pulver og flytende monomer, bør folk Nyt sine negler eller med pakke dem i løsemidler. Denne hele fjerningen tar minst tjue minutter, og de kan også filen rett på forhånd for å akselerere hele prosedyren. For å unngå huden blir tørr, kan de bruke vaselin rundt rett under fjerningen.

Hvor kjøper du disse produktene?

Dette produktet er tilgjengelig i avdelingsfilressurser butikker som selger ulike typer kosmetikk eller skjønnhet produkter. Noen mennesker vil også kjøpe disse produktene fra selgere som selger produkter til rimelige priser via online-modus.