Skjønnhet

Hot for å få base brunfarge hvis du har blek hud?

Du ønsker å se etter en base tan byggmester eller en tanning lotion. Vanligvis har disse høy fuktighetskrem nivåer og bare rett gasspedalen nivåene for din hud type. Markedet er oversvømmet med mange lotion merker og noen av dem har allerede funnet veien til profesjonelle salonger. Blant de veletablerte og populære merkevarene er navn som de fleste produkter, Tan Incorporated brunt sukker, keiseren og Hoss saus Ultra mørke, endelig karbon og mange andre.

En solseng bør være din neste vurdering. Det er av avgjørende betydning at du ikke overdrive dine solingsøktene. Ikke tan hver dag og ikke opphold i mer enn den anbefalte tiden. Hva vi har oppdaget er at det er best å tan annenhver dag og ikke mer enn 3 ganger i uken. Du må gi huden nok tid mellom økter du skal bygge brunfargen. Unngå overeksponering men hvis huden din er allerede brenner, stoppe tanning til fullt gjenoppretter. Noen mennesker er på den oppfatning at de trenger å brenne for å skaffe tan, men dette begrepet er ganske mot sin hensikt og ikke det beste alternativet for huden din. Ved å brenne i solen, du også utvikle resistens og gjøre tanning enda vanskeligere.

Neste gang du vil tan i en seng eller på stranden, sikre du har kjøpt noen soling klistremerker for å sikre en midlertidig og moderne tatovering. Du vil ikke tro hvor mørke huden din er virkelig blitt!

Hvor lenge er tan fra spray sist?

Kvaliteten på et produkt tilsier for hvor lenge spray tan vil vare. Før bruk av spray produktet for soling, må huden være forberedt for en maksimal effekt fra spray tan. Spray tanning effektene vare vanligvis mellom 5 og 10 dager før de starter falming.

Det finnes en rekke tips for å skaffe spray tan at brun å vare lenger. Nedenfor er listet opp fem mest ofte etterfulgt tips for å øke din spray tan liv.

Før du starter økten spray tan, exfoliate (fjerne døde hudceller). Du bør ta en dusj minst 30 minutter før spray tan. Også bruke en eksfolierende scrub som hjelper deg med å fjerne døde celler fra overflaten av huden. Dette vil resultere i jevnere farge og bedre forberede huden til å absorbere løsning av spray tan.

Før dusjing eller svømming, vente i minst 8 timer. Effekten av en spray tan kan bli forlenget i du vente åtte eller flere timer før dusjing etter en økt. Hvis du dusjen for tidlig før solingsøkten, kan du få ujevn hud striper over hele kroppen din.

En spray tan kan også vedlikeholdes og langvarig bruk av kremer har DHA ingredienser. Opprettholde effekten av spray tan gjøres enkelt ved å bruke fuktighetskrem hver morgen og kveld.

Rensemidler og sterke såper bør unngås. Bruke kroppsvask, mild hud rensemidler og såper når du tar en dusj eller bad. Også prøve å holde deg unna ingredienser som AHAs og bHar.

Plass en tanning klistremerke på en ønsket plassering av kroppen før spray. Du vil bli overrasket over hvor mørke huden har blitt etter soling prosedyren.