Skjønnhet

Permanent hårfjerning - er det et faktum eller fiksjon?

Lever i en verden der bildet og selvfølelse er av høy viktighet, søker folk aktivt permanent hårfjerning for å utrydde gang for alle disse uønsket hår. Som et resultat har hår fjerning trender vært økende i popularitet. En rekke produkter og hår fjerning systemer er å være ettertraktet av både kvinnelig og mannlig klientell og også av økende transgender samfunnet.

Laser og IPL (Intense Pulsed Light) er to alternativer som er helt egnet når målretting større områder med mørkt hårvekst. Å være nyere teknologi de lansert med kravet tilbyr permanent hårfjerning, men som resultatene fra disse behandlingene ikke er forutsigbar som de har sine begrensninger på grunn av målretting melanin i håret. Skille resultater kan være mellom 85% - 95% hårreduksjon, og som og andre funksjoner i LASER og IPL, FDA tillot dem å hevde å tilby permanent hår 'reduksjon' bare.

Elektrolyse derimot, kan behandle alle hårtyper, med hvit og grå i fargen, og kan også trygt behandle all hudtoner. For eksempel kunne en kvalifisert skjønnhet terapeut med elektrolyse trening arbeide med klienter fra forskjellige etniske bakgrunn og behandle hårvekst i alle områder, inkludert hår i øyet området. Siden introduksjonen har utviklet for å være mer komfortabel og sikker for utøveren og for klienten. Beskyttelse, for eksempel briller kreves ikke under behandling bare hansker for hygieniske formål. Elektrolyse har blitt brukt i over 130 år og er fortsatt den bare permanent hårfjerning løsningen.

Det finnes forskjellige typer elektrolyse: kortbølge Diathermy, også kjent som Thermolysis, galvaniske (likestrøm) og under overgangsmetode, som er en kombinasjon av Thermolysis og Galvanic. Alle disse metodene svekke gradvis håret for å eliminere hårvekst. Derfor fjerne hår permanent er et faktum i lang tid og elektrolyse er fortsatt den eneste metoden som tilbyr en løsning.

Elektrolyse er en behandling som tilbys i skjønnhetssalonger og klinikker der en klient vil motta råd og sakkyndig uttalelse i saker de har, som uønsket hårvekst. Mange hudsykdommer og lesjoner, som huden koder, tråd årer, en rekke vorter, ilia, blod flekker og verrucas kan også vellykket og trygt behandles ved hjelp av avansert elektrolyse teknikker. Det er viktig å merke seg at folk som ønsker å motta en prosedyre skal kontakte en profesjonell med en anerkjent elektrolyse kvalifisering og lisens til å sikre de tar full nytte av mulighetene ved elektrolyse har å tilby.