Skjønnhet

Tips om daglige make-up

Vi ønsker alltid å se vårt beste og være synkronisert med siste motetrender. Så her er en av de nyeste trendene i make-up som har spredd seg som ild: naturlig utseende. Selv går utenfor huset uten er noen make-up vanligvis ikke den foretrukne løsningen til denne trenden.

I hovedsak holde vi daglige make-up utseendet til et minimum, selv om vi vil opprette det vakre feilfri, strålende og naturlig glans som en profesjonell make-up artist kan gi til ansiktet. Så her er ser noen tips for å oppnå en fantastisk profesjonell make-up hver dag.

1. først av, før du søker make-up er utarbeidelsen av ansiktet. Rense og fukte det slik at make-up går på mer jevnt.

2. deretter, bruke en primer og bruke på områdene som må bli jevnet ut før grunnleggelsen.

3. det er ikke nødvendig å ha spesielle sminke opplæring vet noen triks for å dekke alle misfarging og flekker på huden. For eksempel under øynene bruke en concealer som er en nyanse lysere enn faktiske hudfargen. Senere vil det også ut med anvendelse av stiftelsen.

Hvis du vil bruke mindre foundation starte prosessen fra 'T' sone ansiktet og flytte utover. Dette bestemte 'T' er en kode for pannen, nese og hake. Deretter, sette grunnlaget, gjennomskinnelig pudder og en stor børste og forsiktig gå over hele ansiktet med den. Ikke glem å sette litt concealer eller foundation rundt leppene, som det vil hjelpe senere for å definere dem mer.

4. for å markere og definere cheekbones bruk en skimmer / rødme. For friskere skråblikk dra nytte av skimmer og med små sirkulære bevegelser, bruke litt enten før eller etter at du bruker grunnlaget. Du kan også bruke shimmer rett under øyenbryn området for å gi mer definisjon. Rødme brukes når innstillingen ligger mot mer skarpt definert cheekbones, men ikke gå over og gjøre dem se unaturlig. Et tips fra en make-up trening er å blande godt og farge-match konturene av ansiktet.

5. nå gå videre til saftig lepper. For å oppnå Velg leppene til en filmstjerne bruke profesjonelle make-up en leppe blyant, fortrinnsvis i samme farge som leppestift eller en mørkere. Bruk den på konturen på leppene og deretter med siden av blyanten fyll i leppene. Hvis leppe blyant brukes før leppestift, ville fargen være mer langvarig.

6. det siste punktet i make-up trening er øynene. Etter mer definisjon, kan du bruke et øye blyant eller flytende eyeliner. Bruke så nært som mulig til vippene på topp øyelokket og Avslutt ved å bruke mascara med en øvre og ytre bevegelse. Ved valg, kan du bruke rosa / fersken eller nøytral øyenskygge før mascara og eyeliner. For å oppnå en jevnere og langvarig effekt, kan du bruke en øye primer eller et snev av foundation på øyelokkene før liner og øyenskygge.