Skjønnhet

Få en fantastisk utseende ved hjelp av et riktig type parykk

I dag, blir iført parykker mer og mer populært. Damene bære av flere grunner som kompenserer hårtap og gjør håret mer omfangsrik og attraktive. Kjendiser hele verden også bære parykker i parter å se fantastisk. De bærer dem antrekket de bærer og formen på ansiktet. Du bør kjøpe parykker ifølge ansiktet. Et feil valg kan gjøre deg ser stygg.

Parykker ifølge figur

Parykker kommer i ulike former og stiler. Når du kjøper en parykk, er det svært viktig å sjekke din ansiktsform. Perfekt parykken vil gjøre deg se vakker. La oss diskutere noen av figurene ansikter og parykker egnede for dem.

• Ellipsefiguren ansikt

Dette ansiktet er jevnt forholdsmessige i alle retninger og lang med en bred panne og smale hake. Denne formen har ingen fremtredende områder og dermed dette ansiktet er egnet for alle hårstil og parykker. Kvinner som har denne ansikt figuren er veldig heldig som de kan prøve noen stil.

Forslag - som denne ansikt figuren er proporsjonal fra alle sider, ulike typer parykk stiler er egnet. Lang lag og liten center skiltes stiler også ser flott i ovale ansiktet. Prøv å unngå for mange smell på pannen som de får ansiktet tyngre.

• Rundt figuren

Dette ansiktet har rundt kjeven og smal panne med sirkulær kinnet bein som den bredeste delen av ansiktet. Runde ansikter er perfekt for lineær frisyrer. Side skiltes hår kam gjør ansiktet ser smalere.

Forslag - geometriske og lineære stiler er egnet. Noen av de populære parykk stilene er lang lengde med smell på sidene og de som ender på haken i ansiktet. Du kan også prøve lag parykker som ligger svært nær ansiktet. Du bør unngå center avskjeds håret eller beskåret parykker hvis du har et rundt ansikt.

• Firkantet form ansikt

Dette ansiktet har bredere hårfestet og bredere kjeven. Cheekbones er skarpe i dette tilfellet. Hvis du har denne ansikt figuren, kan du prøve kort og rett falske håret.

Forslag - korte frisyrer er egnet for firkantet form. Du kan også prøve side skiltes parykker, kort laget og skulder lengde parykker. Middels lengde krøller er perfekt for rundt ansikt kvinner. Unngå rett hår; det vil ikke passe deg.

Det finnes mange varianter av parykker tilgjengelig i markedet. Syntetiske og virgin hår gjør parykker. Du burde kjøpe en god kvalitet på dem for å unngå problemer som irritasjon og infeksjon. Virgin hår parykker er bra som de er langvarig og lett å se etter også.