Skjønnhet

Behandle lokker med kokos olje hårbehandling

Kokos olje er en av de beste naturlige hår behandlingene tilgjengelig. Det har vært en brukte hårpleie produkt i kystområdene i verden - og beste er at det er naturlig og har kjemikalier som kan irritere huden.

Olje fra en kokosnøtt er en naturlig antifungal, som gjør det en god behandling for flass. Også styrker håret og bekjemper håravfall og grå. Det hjelper redusere fremkomsten av flisete tupper. Den har en avkjølende og beroligende effekt på hodebunnen, som er god hvis du lider av hodebunnen svette og koker. Hvis du har lus, får bruke oljen på håret før kombinere det med en fin - toothed kam lakselus mer lett.

Det er også svært effektive hårbalsam og toner, spesielt for grov, tørr håret. I motsetning til de fleste hårpleieprodukter som bare coat overflaten av håret, olje fra en kokosnøtt er forskjellig og faktisk trenger håret, nærende det innenfra. Lauric syre i denne naturlige olje har lav molekylvekt, gjør det enklere å trenge hårskaftet. Denne organisk olje er også stor opprettholde fuktighet, hindrer at håret tørker ut.

Bonus Tips: gni litt olje i hendene og kjør sammen og bruk som et hår styling. Den smelter i varmen av hodebunnen stivner litt når eksponert for luft.

Folk i India som har brukt ren kokos olje siden barndommen har sterke, jet-svart hår i alderdommen. Sjampo produsenter lært av dem og lagt den til sine produkter.

Når du bruker det på håret, vil du få de fleste hår fordelene av kokoss naturlige oljer.

Hvis oljen er vanskelig, smelte den i mikrobølgeovn eller i et varmt vannbad. Ikke la det bli for varmt. Deretter Bruk et par spiseskjeer olje din ren fuktig hår, fokuserer mer olje på tørr endene. La det holde på i 30 minutter eller til og med overnatting. Vikle hodet med plast dusj cap, klynge vikle eller gamle t-skjorte å holde dem fra flekker din putevar. Deretter vaske håret på vanlig måte.

Du vil finne at håret føles mykere, glattere, blankere, færre tørr og mer håndterlig. Det er kraften i den allmektige kokos på jobben!

Som et hårbehandling er det svært allsidig og enkelt å tilpasse trenger til håret. Du kan legge til andre hår nærende produkter til den. For eksempel olivenolje fjerner produktet buildup og styrker håret. Eggeplomme har mange vitaminer som forynge håret. Yoghurt renser og myker hår. Mandel olje reduserer flisete tupper og håret falle. Falske daisy (Eclipta alba) leaf juice forbedrer muligheten for olje fra kokos å bekjempe graying. Bare bland noen av disse naturlige godbitene med kokos olje å gjøre hårbehandling enda bedre.

Du kan blande det med din favoritt sjampo gjøre det mer fuktighetsgivende og erstatte oljer mistet håret under sjamponering.

Jeg håper jeg har vist deg hvorfor og hvordan du bruker kokosolje som hårbehandling.