Skjønnhet

Høsten for fargen

Så lenge, sommer! Bladene er skiftende, og så skal håret! Endre din hårfarge å fange skjønnheten av høsten bladene er en fin måte å feire Fall. Enten du leter etter en dramatisk effekt, eller for en fin farge design, profesjonelle eksperter røpe hemmeligheten til vakre inspirert høst låser for alle hårtyper. Fra stranden til bål

Sommeren er bak oss, og nå er den ideelle tiden å endre fargen på håret også. For alle nyanser og teksturer er det lett å forvandle grasiøst stranden utseende til en stil inspirert av varm høst branner.

Tone ned dramatiske høydepunkter fra sommeren med bare noen få ansiktet-rammer innslag. Redusere lyse ør subtil høydepunkter. Resultatet? Utrolige, naturlige ser dimensjon. Lagdeling mørke aske og blonde fargetoner vil holde din farge ser perfekt for høsten. En annen varm farge trend er hår med en iridescent, sølv fargetone. For noe litt edgier, vurdere varme pastell farger eller brennende kobber prosjektavslutning.

Legge til noen rikdom hårfarge med en hår-glasur eller lav-lys som aksent hudens naturlige tonen. Du kan også vurdere å legge noen dimensjon til lokker med en litt mørkere skygge på røttene dine som gradvis lysere i endene.

Rødt hår nyanser glans høsten

En rekke røde farger perfekt kompletterer høst fargetoner. Hvis du ikke var født med naturlig rødt hår, vet ekspert utøvere ideelt røde nyanser som balanserer godt med ditt naturlige hår farge og hud tone. Noen av noen av de mest populære hår farge trendene denne høsten? Jordbær Blonde, mandarin og rik Chocolaty Auburn. Du kan ikke gå galt med kombinasjoner av varm rød hårfarge og ingefær høydepunkter å revolusjonere din farge. Dette ser spesielt bra på rødhårede med lyse huden og lyse øyne. Burgunder og mørk fiolett fargenyanser er et fantastisk tillegg til de av oss med mørkt hår eller hår.

Berike brun eller svart hår med dimensjon og dybde

Det er alt for lett for brune nyanser å bli kjedelig ser spesielt i de kalde høst og vinter månedene. Vurdere noen strategisk plasserte varmere høydepunkter for å gi ditt hår farge nytt liv og dybde. Hår maleri kan bidra til å skape en naturlig hår fargeeffekt, versus mer dramatiske effekten av folie høydepunkter. Prøv et semi-permanente glans hårbehandling for en enda varmere utseende uten for mye dramatikk. Du kan legge til noen toner glans å berike fargen. En fall 's hottest hair design er chestnut brun med kald taupe balayage høydepunkter. Sjokolade fargetoner er også populært for høsten. Prøv en mørk sjokolade med karamell høydepunkter gjennom midten av akselen og ender for en godt blandet ombre effekt. Eller legge til noen kant med en dyp, mørk espresso base farge med tykk, sølv høydepunkter.

Sesongmessige farge hårpleie

Høsten er en flott mulighet til å eksperimentere med en ny hår skygge. Hvis håret og hodebunnen er skadet av varme, solen eller behandling, er det viktig få håret klar før du endrer din hårfarge. Ekspert hår utøvere anbefaler et oppkvikkende hårbehandling som næring og forberede håret fargen behandling.

Hvis du gjør noen subtile endringer som blandingsmodi varm fargetoner naturlig inn i håret, eller hvis du leter etter en dramatisk hår fargeendring, husk å bruke de riktige salon hårpleie produktene anbefalt av profesjonell hairstylists. Beskytte din hårfarge fra miljøskade og behandling med hårpleieprodukter spesielt laget for farge behandlet hår er avgjørende for å opprettholde faller inspirert hårfarge gjennom hele sesongen.