Skjønnhet

Det perfekte brystet - er det et ideelt forhold?

Kunstnere arbeider i oljer og marmor både har søkt å fange den perfekte menneskelige form i århundrer. Ikke innhold å bare trylle grov tilnærming av en person, forpliktet malere og skulptører har gjort alt å studere live akter å utføre disseksjoner å få proporsjonene til sine kunstverk akkurat.

På en måte er prosessen svært lik hva plastiske kirurger i dag gå gjennom i deres innsats for å skape naturlige, estetisk tiltalende bryst augmentation rhinoplastikk og andre operasjoner. Innhold aldri for å begrense seg til hva er for tiden tilgjengelig-kunnskap og equipment-messig-disse velutdannede og sertifiserte leger er alltid søker å bruke beste mulige metoder og teknikker for å hjelpe sine pasienter få best mulig resultat.

I September 2014, en artikkel dukket opp i plast og Reconstructive Surgery-the Journal av de American Society of Plastisk kirurgi, synliggjøre resultatene av en studie i foretrukne bryst proporsjoner.

Forfatterne hadde allerede gjort egen forskning ved å undersøke 100 modeller å bestemme nøkkelparameterne brukes til å identifisere en estetisk ideelle bryst. For nye studien forsøkte forfatterne opinionen til, i hovedsak bekrefte analyse.

Så rundet opp mer enn 1.300 mennesker og ba dem om å rangere attraktivitet fire kvinner med bryster av ulike størrelser. Hver kvinne viste seg fire ganger på et panel, med hvert panel som viser samme bilde seg via Photoshop vise fire forskjellige proporsjoner. Øvre stangen til lavere pole forholdstall var 35:65, 45:55, 50 og 55:45.

Deres endelige konklusjon? De rapporterte at studien bekreftet funnene sine tidligere at 45:55 forholdet har "universell appell definere ideelle brystet." Derfor, foreslått forfatterne at denne populære andelen brukes som grunnlag for design estetisk prosedyrer som bryst augmentation.

Ninety-fire prosent av plastiske kirurger som deltok i undersøkelsen avtalt, som gjorde mesteparten av undersøkelsen takers, uavhengig av kjønn, alder og etnisitet: 45:55 øvre stangen til lavere pole rasjon var mest estetisk ideelt. Respondentene over hele linja valgte overveldende det forholdet ut av hver av de fire settene med bilder.

Dette betyr at et bryst med en litt fullere, rundere lavere halv-ikke en mer verden som, rundskriv bryst-sto ut som den mest attraktive for majoriteten av hver demografiske.

"Studien og våre tidligere arbeid har sett om å definere en estetisk mal rundt å plan og mål for i alle former for estetisk bryst surgery, fra reduksjon/mastopexy til brystforstørrelse, og også i gjenoppbygging," forfatterne skrev i sin drøfting av studien, "befolkningen analyse av perfekte brystet: en Morphometric analyse.» Det erkjenner at det store flertallet av kvinner (og menn) søke naturlige skjønnheten i brystet i stedet for en overfylt, overdimensjonert utseende.

Mens det kan være en estetisk ideell blinket ut av et flertall av undersøkelsen respondere, sannheten er at den "ettall-størrelse-passer alle tilnærming" er ikke riktig for brystforstørrelse og gjenoppbygging. En kvalifisert plastisk kirurg kan bruke generelt akseptert og beundret forholdet som utgangspunkt, men vil aldri bruke dette som en mal for bruk på hver pasient.