Skjønnhet

6 instruksjonene som du må følge under klargjøring for Laserhårfjerning

Er du også lei av trimming, tweezing eller voksing uønskede kroppshår hver uke og planlegger å gjennomgå Laserhårfjerning? vent! Effektiviteten av Laserhårfjerning avhenger mye på hvordan riktig du forberede deg for behandling. Opplevelsen av legen, ingen tvil, spiller en nøkkelrolle i å bestemme effekten av behandlingen, men pre-og stolpe-fremgangsmåte er like viktig.

Her er en liste over før prosedyren instruksjoner som vil hjelpe deg å forberede seg godt for Laserhårfjerning og få maksimalt ut av hver økt.

1. stopp tanning minst en måned før behandling:

Lasere fungerer best på lyse huden. En ideell kandidat til Laserhårfjerning er lys hudtone og mørkt hår. Så, hvis du tan i solen eller bruke sunless tanners for å få den attraktive brun hudfargen, slutte å gjøre så minst 4-6 uker før Laserhårfjerning. Når du skal ut dagtid, bruk solkrem med SPF 30 eller over på håret du vil behandle.

2. avstå fra voksing threading og tweezing minst 4-6 uker før behandling:

Laser virker ved å målrette roten på håret som skal fjernes. Men plukker, voksing og threading alle fjerne hår fra sine røtter og det tar dem 2 til 4 uker minst å regrow fra hårsekken. Dette reduserer effekten av Laserhårfjerning. Barbere håret for å opprettholde din personlig hygiene men slutte fjerne hår fra rot minst 4-6 uker før behandling. Også, ikke blekemiddel håret, så laser ikke virker på bleket eller grå hår.

3. barbering området 24 timer før avtalen:

Barbere områdene som må behandles 24 til 48 timer før avtalen, eller som instruert av legen under konsultasjonen før prosedyren. Trimmet hår er også OK for behandling, men lengre hår gjøre behandlingen mer smertefull som de brenner på overflaten av huden ved å absorbere varmeenergi fra laserstråler og noen av varmeenergi er også videre til huden.

4. holde huden kosmetikk, lotion eller kremer:

Huden må være fri for alle kosmetikk, eller fuktighetsgivende kremer og lotion ved behandling. Du kan alltid rense området på webområdet behandling. Hvis du har brukt noen antiperspirant, fjerne som før behandling.

5. Bruk løs passform klær på dagen av behandling:

På dagen for behandling, kom til klinikken i løstsittende klær som forlater området utsatt eller kan enkelt fjernes for å avsløre av området for behandling. Husk, den samme regelen gjelder for forbehandling konsultasjon; ellers vil legen din ikke kunne vurdere hår og behandling området riktig.

6. del din smerteterskel med legen før prosedyren:

Laser hår fjerning utføres vanligvis uten bedøvelse. En generøs mengde kjøling gel brukes av området for behandling og hånd brikke flyttes over huden skjedde laserstråler. Men hvis du er altfor smerte følsom, Diskuter med din lege og han foretrekker å bruke en lammende krem til behandlingsområdet. En lammende krem trenger minst 30 til 40 minutter å arbeide, så legen bør vite din smerteterskel å planlegge ting deretter.