Skjønnhet

Fordeler og ulemper med spray tan

Mye har vært skrevet om farene ved soling og ja, lå ute i solskinnet i timevis med lav SPF vil skade huden og syn, ikke at vi har å bekymre seg om solen når få en brunfarge lenger. Uansett hvilken tid på året er det vi kan fortsatt se bronzed, sunn og i sunless systemer som spray farge.

Forskjellig fra andre programmer

Spray er forskjellig fra andre sunless tanning systemer som kremer, geleer og mousse fordi bortsett fra løsningen er det ingen gni i eller annen form for berører huden involvert. Når gjort bra er resultatet en vakker med farge hele sprayet kroppsdeler.

Hva er det laget av

Farging stoff som brukes kalles DHA eller dihydroxyacetone. Det er et sukker som farger overhuden, det ytterste laget av huden, av samspill med aminosyrer i de døde cellene, og det er godkjent av FDA. Fordi tan er laget i epidermis det vare ikke veldig lenge, huden vår fornyer seg hver 5 til 10 dager, hudceller, deretter erstattes av et nytt lag. Så vil en spray tan vare rundt en uke hvis du tar vare på den.

Hvor å få det gjort

Spray Tan kan gjøres hjemme men flekkete oransje hjemmefra jobber er best unngås. I en salong det vil være to ulike alternativer: en bod eller en airbrush brunfarge. Spray boder er en solo opplevelse mens spraymaling innebærer en tekniker. Valget virkelig er en personlig preferanse.

Noen av ulempene er:

Det er sjelden, men det ikke skjer, noen mennesker kan ha en allergisk reaksjon på DHA. Hvis du er usikker konsultere en hudlege.

Spray kan føre til pusteproblemer i de med sensitive lungene og/eller puste lidelser. Det anbefales derfor å holde pusten for en del av økten eller bruke filtere nese.

Det vare ikke veldig lenge, og kan derfor være dyrt.

På oppsiden finnes det følgende positive:

De er lett tilgjengelig hele året selv når solen ikke skinner!

Det finnes en rekke valg når det gjelder toner. Alltid har en test gjort før du velger en endelige fargen selv.

I sunless tanning produkter tørker spray fort.

De varer lenger enn lotion eller andre sunless tans når passet godt.

Bare sørg for at du har ekspandert! Nyt din solingen og brun!