Skjønnhet

15 fordelene med rødt lysterapi for huden din

Rødt lysterapi fortsetter å vokse i popularitet og er svært ettertraktet etter behandling av profesjonelle og laymen både. Men, hva er den virkelige magien bak denne tilsynelatende alt for enkel teknologien og hva kan det gjøre for huden din?

Det har vært kjent i århundrer at lyset har enorme beroligende egenskaper, men det var bare i forrige århundre at NASA oppdaget røde og infrarøde lysdioder ikke bare tilby terapeutisk krefter, men også betydelig redusere smerte og akselerere gro. Disse funnene utløste studie etter studie i flere fordeler av rødt lysterapi.

Forskning har vist at lysene (lys utslipp diodes) i svært spesifikke bølgelengder oppretter positive reaksjoner på en dyp cellenivå. Gjøre det høye innholdet av blod og vann i kroppen, LED bølgelengder er lett absorbert inn i huden og vevet der de øke cellular energi, stimulere kollagen og elastin syntese, øke sirkulasjonen, akselerere healing, sparke starte reparasjon, kjøre mer oksygen til behandlingsområdet og mye mer.

Så, hva betyr alle disse reaksjonene til deg? Hvis huden din er behandlet med gule, røde og/eller infrarød LED huden din vil begynne å opptre mer ungdommelig, reparere tidligere skade og forskjønne huden fra innsiden og ut.

Disse gjerdet overtid ser huden din mer strålende, ungdommelig og sunn. Fordelene er mange og listen bare synes å komme lenger og lenger som flere og flere studier utføres avsløre makt holdt i lysdioder.

Fordelene med rødt lysterapi for huden

1. reduserer linjer og rynker

2. reduserer porestørrelse

3. jevner ut hudfarge

4. fades alder flekker

5. strammer og firmaer huden

6. reduserer rødhet

7. forenkler tegn på rosacea

8. akselererer helbredelse av urenheter

9. hjelper med solbrenthet rødhet, smerter og betennelser

10. gjør teksturen i huden

11. stimulerer kollagen og elastin

12. reduserer hevelse

13. fremmer en sunn glød

14. fades arrdannelse

15. gjør huden ser yngre

Rødt lysterapi tilbyr en kraftig men likevel skånsom metode for drastisk forbedre huden uten risiko, smerte eller nedetid. Det er allment tilgjengelig i spa, salonger, dr.'s kontorer, så vel som hjemme med enheter utviklet for personlig bruk.

Når ser for høy kvalitet og effektiv hjem enhet vil du sørge for at har den LED bølgelengder i anerkjente områder (for eksempel gul på 590 nanometer, røde mellom 625-660 nanometer og infrarød 880 nanometer og ovenfor.) Hvert sett av bølgelengder inn til ulike dybder i huden og vevet. Jo høyere nanometer variere dypere penetrasjon.

Det er mange hjem enheter på markedet, og at antallet fortsetter å vokse som flere og flere mennesker oppdager det store antallet fordeler rødt lysterapi tilbyr. Så hvordan vet du hvilke kan du egentlig stole?

Først er av, denne terapien en investering i din hud, skjønnhet og tillit. Hvis en enhet virker svært billig gi det trolig ikke deg hva du leter. Du må betale mer for en enhet som bruker høy kvalitet LED i riktig nanometer områdene. Det er noen systemer på markedet som har påvist spor poster, kommer fra anerkjente selskaper, og har faktisk attester fra virkelige mennesker om effektiviteten av enheten.

Du vil også ha muligheten til en håndholdt enhet versus en hender gratis skjerm. Det viktigste å vurdere her er som enheten er du mer sannsynlig å være forenlig med? En hender gratis skjerm vil behandle hele ansiktet og må du holde øynene lukket. En håndholdt enhet innrømmer du å holde øynene åpne under behandlingen, men du trenger å flytte enheten til ulike deler av ansiktet.

Det er bevis som tyder på at de håndholdte enhetene er kraftigere enn panel systemer skyldes at lysene er nærmere sammen og bølgelengdene ikke spre som lett fordi hodet av enheten direkte på huden.

Dette er spennende tider med rødt lysterapi gir deg muligheten til å enkelt forbedre ansiktsfarge med kraftig healing lysdioder. Det er en enkel teknologi for å operere, er svært gunstig for huden din, og hjem systemer nå gjøre det mer rimelig og praktisk.