Skjønnhet

Front Lace parykker eller full blonder parykker

Hvis du er ny på parykker og vil kjøpe en, så er hva du må huske at du bare trenger å velge fargen og stilen du liker. Men egentlig shopping av parykker er litt mer komplisert enn hva du har forestilt seg.

For å kjøpe rette for deg, første avgjørelsen du trenger å gjøre er å velge mellom to typer parykker: de syntetiske og menneskehår seg. Begge kommer i mange stiler og farger og har sine fordeler og ulemper. En syntetisk parykk er billig, men det har en tendens til å se falske og det er vanskeligere å opprettholde. Mens et menneskelig hår parykk er mer realistisk ser og varer lenger, men det er dyrere.

En annen viktig ting du må vurdere når du kjøper parykker er at hva slags cap brukes for parykker. Hetten er hva du vil trekke over hodet, en god kvalitet cap kan gjøre du føler deg komfortabel. Men det er mange forskjellige typer parykk caps der ute å velge mellom, er blonder hetten mest populære. Blonder hetten gjør du føler deg veldig komfortabel siden hodebunnen å "puste".

Det finnes to kategorier for lace parykker, som er foran blonder parykker og full blonder parykker. Hovedforskjellen mellom dem er blonder base, en blonde foran parykk har en blonde base på den fremre delen av hodet mens en full blonde parykk har en blonder base som dekker hele hodebunnen. Må du velge nøye mellom dem, en feil valg kan føre til mange problemer.

Full blonder parykker har mange fordeler, og en av dem som skiller seg ut er at de ser veldig naturlig og realistisk. Så lenge det er knyttet til hodet riktig, kan det være stylet på samme måte som ekte hår. En full blonder parykken er veldig lett. Så trenger du ikke engang å fjerne det selv om du bærer den i flere dager. Men hva gjør folk føler hodepine er at det er så vanskelig å knytte parykken til hodet, som er en av ulempene for full blonder parykker. Når du bruker denne typen parykk, er det en lang prosess, fordi det må festes rundt omkretsen av hodet. Så hvis du ikke har mye tid, en full blonder parykken ikke er anbefalt for å brukes.

En blonde foran parykk kan gi deg en naturlig og vakkert utseende uten å bruke så mye tid å sette den på. Blonder bunnen av en blonde foran parykk kan bare dekke den fremre delen av hodet. Ingen kan si at du har en parykk hvis du sliter håret. Som full blonder parykker tillate front lace parykker også hodebunnen å puste, så du vil også føle deg komfortabel når iført dem. Hvis håret ditt er tykk, hadde du bedre velge blonder foran parykker.

Begge disse parykker er ikke dyrt, og de er rimelig. Men hvis budsjettet er en viktig faktor for deg når beslutningen, kan du velge blonder foran seg siden de er billigere.