Skjønnhet

Hvordan finne riktig hårfarge for håret

Fleste kvinner farge håret minst en gang i livet. Noen kvinner bruker hårfarge fordi de begynner å se tegn på grå hår i miksen på hodet, og noen kvinner endre farge fordi de ønsker å skape et nytt utseende. Finne riktig hårfarge er veldig viktig hvis du ønsker å se så godt som mulig.

Et problem med døende håret ditt er at du må fortsette å farge det som det vokser ut eller få hårklipp å kvitte seg med den gamle delen som er farget. Hvis fremtidige hårklipp ikke er i planene da ikke begynne å sette farge på lokker.

Velge en farge er vanskelig fordi du må bo med farger som er akseptabelt med din hudtone, eller du vil se unaturlig. Hvis du ikke bryr deg om farge ligner naturlig, kanskje du vil lime grønn hår med lilla høydepunkter, så gå videre og sette noen farge i, men hvis du ønsker folk å tenke at den nye fargen kan være naturlig deretter vurdere din hudfarge.

Mørkere flådd mennesker naturligvis har mørkere hårfarger. Svarte kvinner har ikke blondt hår, og asiatiske kvinner er ikke født blond, og irske kvinner er ikke født med svart hår. Så jo mørkere din hudfarge er, jo mørkere din hårfarge kan være. Fargen å være nær samme farge øyenbrynene er du.

Håret skal nesten samme farge som øyenbrynene. Du kan ha hår som er en eller to nyanser lysere eller mørkere enn din øyenbrynene, men vanligvis ikke mer enn en sjattering forskjellen. Husk dette når du velger fargen.

Hvis du brenner lett når du er ute i solen, eller hvis du har fregner på huden din, så kommer nyanser av rødt til å se helt naturlig på deg. Hvis du har mye rødt i håret naturlig vil du finne at fargestoffer håret vil kreve spesialbehandling å dekke opp at brann. Røde synes alltid å blø gjennom og Vis, uansett hvis du farge håret mørkere eller lysere.

Mørkt hårfarger er best på mørk flådd folk, og folk med mørke øyne. Du se sjelden en person med blå øyne har svart hår. Øyenfarge vil gi deg bort så prøv og matche din hudfarge, øyenfarge og hårfarge, sammen.

Den beste tipset for alle som ønsker å endre sitt utseende er for dem å gå bare én eller to nyanser lysere eller mørkere, enn hva de ble født med. Hvis du bor i samme farge palett som du var født med du vil se mer naturlig, og det vil være lettere å skjule røttene når de begynner å vokse ut.

Endre fargen for å skjule grå bør gjøres av prøver å få fargene som er så nær din naturlige farger som mulig.