Skjønnhet

Tips om hår rettetang teknikker

Hvis du var født med rett hår så du sannsynligvis ønsker frisyren inkludert krøller og du jobber hardt for å gjøre krøller skje i håret. Du ruller, curling strykejern, du sover på stikkende curlers og du setter kjemikalier i håret å gjøre krøllene siste. Hvis du ble født med naturlig krøllete hår da du sannsynligvis vil frisyren med styret rett hår og du vil gjøre alt for å oppnå at utseende.

Hair rettetang kan oppnås gjennom mange forskjellige teknikker. Noen av disse krever en tur til salongen, og noen hår rette teknikker utføres hjemme. Du bør fortsette med forsiktighet når prøver noen hår rettetang teknikker fordi de kan skade håret ditt.

Du kan ta løsningen som kommer i en permanent bølge og bruke den til å rette ut krøller hår eller lås. Kvinner kjøper hjem perms og de gjelder løsningen, sans få, og de kam denne løsningen gjennom deres lås for å trekke krøller fra håret. Denne metoden kan brenne håret og forårsake mye skade Hvis løsningen er igjen på lenge, eller dette er gjort galt.

Stryk håret har vært populært lenge. Før noen oppfant flatt jern at kvinner bruker hver dag for å stryke krøller fra sine sluser, kvinner faktisk brukt et strykejern som de pleide å få rynker av tøy og de strykes krøllene fra håret. Dette kreves at du har en venn til å hjelpe deg jern ut krøller, og at du sette strykejernet på de riktige innstillingene slik at du ikke yngel håret.

Flat irons er den mest populære måten å få krøllene å la håret. Disse elementene er ikke veldig dyre, og nesten alle kan mestre bruke dem uten å skade sine lås. Problemet er at du må bruke dem hver dag når du fikse håret og det er tidkrevende. Hvis du ønsker en mer permanent måten å holde håret ditt krøller du se profesjonelle lås omsorg konsulent.

Det er kjemiske behandlinger som kan brukes til naturlig krøllete hår for å trekke krøller ut. Du trenger en profesjonell omsorg konsulent til å utføre programmene for deg. Noen av kjemikaliene som brukes kan skade håret så profesjonelle vil være nødvendig å bruke dem riktig.

Hvis du vil frisyre med rett hår som fortsatt rett ukene du trenger en hår-ekspert, og du trenger spesiell behandling for låsen etter den rette teknikken er fullført. Hvis du betaler en stor sum penger for å få noe som en brasiliansk blåse ut gjort håret må du kjøpe de riktige tingene å ta vare på håret etterpå. Du ønsker ikke å ødelegge en hundre dollar ut med en én dollar sjampo.