Skjønnhet

5 tips for å redusere dype rynker

Halsen, rundt øyne og pannen er de vanskeligste områdene hvor dype rynker begynner å utvikle. Hvor lenge kan du holde rynkene unna, avhenger av hvordan proaktiv du har når det gjelder hudpleie. Vil du vite tips for å forhindre dype rynker? Sjekk ut nedenfor:

1. sukker er Detrimental for huden: unngå å legge hvitt sukker til din drikker hvis du ikke vil tidlig hudens aldring. En dårlig kontrollert blod sukker kan øke nivået av glukose i blodet. Glukose pinner til kollagen, en viktig protein som gjør huden din ser smidig. Dette kan til slutt gjøre protein blokken svakere og føre til sagging av huden.

2. Bekreft du er ikke hyaluronsyre fratatt:

Aldring av huden kan skyldes en naturlig nedgang i nivået av hyaluronsyre i kroppen. Vann rike hyaluronsyre gjør huden ser fyldigere, fastere og yngre. Spise søtpoteter å fremme hyaluronsyre produksjonen i kroppen. Her finner du noen huden nærende produkter i markedet som hevder å være laget av dette stoffet. I dag, komme mange farmasøytiske selskaper opp med nye hudpleie kremer som inneholder ingredienser for å øke nivået av hyaluronsyre i huden.

3. kontroll huden eksponering for solen

Dette er nesten en uunnværlig livsstil endringskriteriene. Sollys kan doble kaste din aldring og utseende av dype rynker. En langvarig eksponering for direkte sollys kan gjøre huden din kjedelig, tørr og også utløse utseendet av hyperpigmentering. Finne ut en god solkrem krem. Selv om denne kremen vil redusere virkningen av farlig UV-stråler når du kommer til sollys eksponering, må du være ekstra forsiktig i prøver ikke å være i direkte sollys for lenge.

4. aldri ignorere Vitamin C

Det er trist at noen ganger vi ikke helt slutte orgel forverring prosessen. Men hva vi kan gjøre er å prøve å kompensere mangel. Vitamin C bidrar til å øke produksjonen av kollagen under huden. Det er derfor en anti rynke behandling må vitamin C som en viktig ingrediens.

5. Velg en kvalitet hudpleie krem

Det er bedre å holde seg til en krem som passer for huden din. Velg en dag og natt kremen klokt. En dag krem bør ikke være for fet; men bør ha en effektive beskyttelse formel. En god krem bør ikke føre til betennelse eller utslett.

En systemisk tilnærming til en bedre livsstil kan hjelpe hudcellene bo sunnere. En sunn kropp vil kunne produsere nye hudceller for å erstatte de døde og svakere. Og på den måten vil du kunne forhindre dype rynker i svært lang tid.