Skjønnhet

Få et nytt utseende med en av disse tjenestene som tilbys av frisør

Det er mer til frisør enn bare hårklipp. Mens hvert anlegg har en tendens til å tilby sine egne unike tjenester, vil du finne at nesten alle av dem tilbyr en rekke ulike alternativer å velge mellom. Enten du går for en lengre se noe mer sofistikert eller du bare ønsker å røre er ting opp litt, du sikker på å finne en tjeneste som er riktig for deg til kvalitet frisør i ditt område. Vurder en av følgende behandlinger:

Farge behandlinger

Gå fra brunette til blondt eller fra rødt til crimson ved hjelp av en full farge behandling. Uansett hvilken farge du vil gå, skal stylister kunne gjøre det se ut som du var født med din nye nyanse. Det er en mulighet at du trenger mer enn én farge behandling å nå ønsket farge, så vær forberedt på å bruke et par ettermiddager stylist din.

Utheving tjenester

Å få høydepunktene på en av frisør i ditt område kan lyse opp ansiktet og tilføye noe dybde til frisyre din. Blonde er den vanligste fargen for høydepunkter, men nesten alle farge - inkludert rosa eller lilla-kan innlemmes i din generelle utseende. Som din røtter vokser ut, så vil din høydepunkter så du må beholde dem ved å få dem rørt opp om hver tredje måned.

Formelle Updo design

Delta på en viktig begivenhet vanligvis betyr søker ditt beste, så hvorfor ikke ha en profesjonell stylist gir deg en updo? Med hjelp av en stylist verktøy, kan utseende være så unikt og intrikate eller så glatt og enkelt som du vil den skal være. Vendinger, krøller, fletter og selv glitter kan alle arbeide sammen for å gjøre Magien skjer.

Lagdeling struktur

I stedet for å bli full på hårklipp, kan du vurdere å få det lagvis i stedet. Du får beholde lengden på håret, men du bør merke mye mer sprett. Du kan ha din hårklipp i flere lag, eller har bare to eller tre satt i for litt ekstra dybde.

Dyp condition terapi

Etter år med å bruke kjemiske fylt produkter og tørking sjampo, er det lurt å ha håret dyp behandlet med profesjonelle condition produkter. Denne prosessen innebærer vanligvis bruke en kilde til varme når en dyp conditioner er brukt. Klimaanlegget vil sitte i flere minutter før det skylles. Resultatet er super skinnende, ekstra silkeaktig hår som vil føles myke uker etterpå.