Skjønnhet

Kosmetologer og andre personlig utseende fagfolk holdt mer enn 628,000 jobber

Antall jobber innen vokser ved sprang og grensene og mer så når alle er bekymret for utseendet management globalt. Fagfolk innen skjønnhet ikke bare arbeid i hår og Skjønnhetssalonger og spa, men også det er dem hvem innarbeide alpinanlegg. Noen kosmetologer er selvstendig næringsdrivende.

Å bli en cosmetologist må man delta et velkjent skjønnhetsinstitutt for trening og være minst 16 år. I noen stater kreves en videregående skole eller ekvivalens diploma også. Heltid treningsprogrammer i hairstyling og Kosmetologi siste ca tolv måneder og kan medføre tjene navn og berømmelse. Dette absolutt er ikke slutten av trening som vi har folk som ønsker å holde seg à jour med andre ved å gjøre noen avanserte kurs fra ulike anerkjente institusjoner over hele verden.

Alle skjønnhet fagfolk, inkludert hairstylists, frisør, skjønnhet terapeuter, holistisk eksperter, nail art teknikere og kosmetologer tar en grundig opplæring fra spesialiserte skjønnhet opplæringsinstitusjoner og få de mest ettertraktede etter hendene på opplæring til aggrandize sine karrierer. I tillegg til å formidle ulike kreative ferdigheter trene disse opplæringsinstitusjoner for skjønnhet studentene i god kundeservice, god tid ledelse, salong behandling, ledelsesmessige ferdigheter samt gode lytteferdigheter.

Som hairstylists og skjønnhet spesialister blir mer erfaren, kan de forventer sine inntekter til å forsterke. Noen klarer salonger og spas eller bestemmer seg for å åpne sine egne. Andre blir salgsrepresentanter eller bilde konsulenter. Noen velger å undervise i hår- og skjønnhetspleie opplæringsinstitusjoner mens andre arbeider hår eller skjønnhet spesialister. Noen finner en ekstraordinær jobb i fem stjerners hoteller og studios mens andre arbeider som Holistisk eksperter. Så, kom det som kan feltet for skjønnhet har en viktig kraft til å absorbere mange talentfulle og ambisiøse kandidater i umpteen sfærer av skjønnhet industrien.

Det blir jobbmuligheter i Kosmetologi over det neste tiåret. Store og ansettelse av hår stylister og kosmetologer arbeiderne personlig utseende er forutsigbar å vokse så fort som gjennomsnittet for alle yrker gjennom 2020, men mengden av veksten vil variere etter spesialitet. Det vil bli sterk konkurranse for jobber i eksklusive salonger. (Det amerikanske Bureau of Labor statistikk).

Bureau av arbeidskraft statistikken 2012 dataene sier at skjønnhet spesialister tjene en årlig lønn på $26,790 per år (en stor hoppe fra 2010, som var ca $ 22 500) før tips, men cosmetologist lønn avhenger av flere faktorer. En ting som kan impinge på en cosmetologist inntjeningspotensialet er der stylisten fungerer; arbeider i fremst storbyområder kan bety høyere lønn enn mindre, mer landlige områder. Din echelon erfaring som skjønnhet terapeut kan radikalt påvirke din lønn. Som du oppnå flere års erfaring, gå videre med utdanningen i feltet og vokse klientellet, vil du trolig tjene en strålende formue selv.

Skjønnhet industrien over hele verden trenger skjønnhet spesialister nå og da å oppfylle økende behov for skjønnhet trenere på ulike jobb kapasiteter. Jenter og gutter får trening innen skjønnhet industrien fra best av skjønnhet opplæringsinstitusjoner og gjør deg klar for en lysende karriere i dette usannsynlig feltet skjønnhet. Jobber i feltet for skjønnhet industrien vokser manifold så utvilsomt denne linjen gir umpteen karrieremuligheter til de håper å nyte hemmelighetsfull karrierer i feltet.

Det ville ikke være galt hele hvis vi sier at skjønnhet industrien er capacitating mange mennesker med ufattelig karriere. Ja, alle ønsker ser vakker, alle ønsker å opprettholde en personlig hygiene, alle ønsker å se ung og mest viktigere alle ønsker å være trygg i dagens verden. Så disse salong og spa ville alltid holde deres betydning i våre daglige liv og så ville de godt opplærte spesialistene som ville arbeide i disse Spas og studioer.