Skjønnhet

8 fordelene med en sterk jawline

Mens det kan høres overfladiske, bedømme mennesker fortsatt andre basert på kamper. Du kan også være skyldig i å gjøre det noen ganger. Folk stole vanligvis førsteinntrykk selv om omstendighetene peke på noe annet. Det er ikke overraskende å finne ut at mennesker med en sterk Jawline anses som god.

Her er noen av fordelene med en sterk Jawline. Dette er 8 grunner til hvorfor du bør prøve å kvitte seg med du double chins og utvikle en sterk Jawline i dag.

Øker sjansen for andre intervju

Jobbsøkere er sannsynlig å få et nytt intervju. For å kvalifisere for første intervjuet, basere selskaper det på CVen. Men for andre intervjuet, selskaper er mer sannsynlig å velge bedre ser kandidatene over de med dårlig utseende.

Får bedre begynnerlønn

Studier har vist at mennesker med en sterk kjeve får høyere lønn enn vanlig ser søkere. Mens det ikke er en eksakt vitenskap, er det en klar fordommer at gode jakt folk ha en fordel på arbeidsplassen.

Forbedrer lønn

Personer med en sterk kjeve betraktes attraktive, og de er sannsynlig å få en bedre lønn enn de med svake. En studie viste at utseendet saker uansett hvilket felt du er i.

Gir mer tillit

En person med en sterk kjeve oppfattes som mer trygg, som resonerer fra innsiden. Attraktivitet øker ego av en person. Gode ser folk trenger ikke å bekymre seg om sitt utseende, noe som gjør dem mer selvsikker enn resten.

Gjøre en Person mer innflytelsesrike

En sterk kjeve gir bærer sine mer selvtillit til å møte andre mennesker. Dette kan være grunnen hvorfor de kan enkelt endre folks sinn. Det er derfor annonser bruke karer og damer for å overbevise seerne kjøpe produktet. Folk tror også at jo bedre Jawline, desto større påvirkning en person har.

Lik pålitelig

En annen fordel med å ha en sterk Jawline er å gjøre bærer sitt ser mer troverdig og pålitelige. Attraktive mennesker antas å ha en større hensikt i livet som gir dem mer troverdighet.

Gjør en Person ser mer vellykket

Sterk Jawline gjøre en person ser mer vellykket enn virkelig. Overvurdere vanligvis resultatet av gode jakt folk selv om de utfører på samme nivå som andre folk på arbeidsplassen.

Gjør en lykkeligere

Mens det er ingen vitenskapelig faktum at en stor Jawline gjør en lykkeligere, det virker som det er sant vurderer alle andre fordelene nevnt om. Attraktive mennesker er mer oppfylte med livet med en høyere sjanse for å lykkes i yrkeslivet.

Og bare se på Jennifer Aniston er Jawline, så sterk og sexy. Du skylder det til deg selv å se så gode som mulig.