Skjønnhet

Hvordan å vokse din Bart

Bart voks er faktisk eldre enn hår styling selv. I tiår har det vært vurdert en tapt kunst, men med økningen av alt vintage i de siste årene, Bart voks har blitt stadig mer lett å finne og en må ha tilbehør for alle skjeggete brødrene der ute.

Det finnes flere typer av Bart voks, alt fra kjemisk konstruert til økologisk og naturlig. Jeg vil ikke si noe som er bedre og som ikke er, som det er rent et spørsmål om smak. Noen foretrekker en type, andre foretrekker en annen, så i utgangspunktet det er hva som fungerer for deg.

Uansett hvilken sammensetning er det, kommer Bart voks vanligvis i en puck i form av en veldig tykk og konsekvent stoff. Det er vanskelig å skrape den, og enda mindre spre den jevnt på ditt ansikts hår, så her er et par metoder å hjelpe deg fortløpende:

Først må du kanskje varme det litt å bløtgjøre dens konsistens. Noen foretrekker å bruke en hårføner å blåse på det i et minutt eller så andre bruke varmt vann fra springen. Du kan la varmt vann hell på pucken til du føler det oppmykning. Dette er en prøving og feiling ting, så fortsette å gjøre det til du finner din egen rytme og metode. Skrap litt på neglen på på fingeren. Ikke for mye, med mindre du ønsker å få en fet utseende til din Bart.

Neste gni deg fingrene sammen for å lage en ball størrelsen av en ert med voks. Etterpå flat ballen mellom fingrene og start rubbing den for å varme den enda mer, som i svinger vil gi en veldig gjennomførbar bit av voks.

Deretter Bruk den til din Bart av og jobbe deg til endene. Spre det jevnt som du må lage et ensartet utseende, uten noen ekstra mellomrom inne din stil. Du kan bruke en vanskelig kam for litt ekstra utnytter og et ryddigere utseende. Vær forsiktig med å gi ekstra dollops av voks dannet i ditt hår, det ser vanskelig, og det vil også være vanskeligere å fjerne.

Hva du også trenger å vite om å bruke Bart voks er at du også må fjerne den. Du kan enten bruke varmt vann og naturlig såpe eller voks remover. Meget og andre stoffer kan være ødeleggende for hår, så jeg foreslår naturlig såpe. Vaske bare det av grundig og det skal være borte i noen sekunder.