Skjønnhet

Forynge huden med microdermabrasion og cellulitt behandlinger

Vi har alle sett magasinet bilder av den nydelige superstjerner og modeller og lurte på hvordan de gjør det. Deres huden glød og de ser flott ut i bikini og alle ønsker at de kunne se sånn. Vil du bli overrasket over å høre at mange av disse frontdekselet beauties får litt hjelp? Hvis du hadde sjansen til å få de samme skjønnhetsbehandlingene, vil du registrere deg?

Sannheten er at microdermabrasion en cellulitt behandling kan brukes til å få klare skinnende hud og gode jakt organer som disse kvinnene har.

Microdermabrasion for glødende hud

Huden din har mange lag og microdermabrasion tar nytte av dette faktum. Det øverste laget er tykk, grov og stedet for feil som rynker og arr hudormer. Mens dette tykk ytre laget danner et ekstra lag med beskyttelse, gir det også et sted for feil å ligge.

Microdermabrasion bruker små korn av sand-aktig materiale for å fjerne øvre lag av overhuden. Prosedyren kan gjøres i et medisinsk kontor, salong, eller hjemme med en slipende krem.

Når det tykkere ytterste laget er helt fjernet, er resultatene forbløffende. Ansiktshuden er overraskende myk og utseendet av rynker og andre feil er betydelig redusert. Noen refererer til microdermabrasion som en ansiktsløftning uten arr siden prosedyren er så effektiv i fornyelse.

Etter en microdermabrasion behandling reagerer kroppen naturlig ved å øke produksjonen av nye, unge sunn hudceller. Denne sekundære effekten virkelig forbedrer det generelle utseendet på ansiktshuden betydelige misfarging eller lyte problemer finnes. Over tid, de nye cellene generert av microdermabrasion erstatte skadede celler og uønsket problemområder bare visne bort og etterlater glødende hud.

Cellulitt behandling for Bikini organer

Mens microdermabrasion behandling bare gå huden dyp, for cellulitt-behandlinger å bekjempe problemer under huden. Faktisk fremkomsten av cellulite skyldes dimpled fett innskudd og kan forekomme i noen, uansett hvor mye de veier eller hva deres kroppstype. Men utseendet til gropene over baken og lårene kan være urovekkende, og sender mange for cellulitt behandling hvert år.

En salong cellulitt behandling omfatter varm massasjer. Bruke en kombinasjon av sugekraft og valser, prosessen øker blodtilførselen til området for å redusere fremkomsten av dimpled-hud. Over-the-counter kremer i cellulitt behandling som inneholder koffein og retinal finnes også. Koffein fungerer ved å redusere fett celler mens retinal den øker produksjonen av støtte kollagen å redusere gropene.

Microdermabrasion og cellulitt behandling er nå tilgjengelig for alle. Microdermabrasion tilbyr glødende hud. Cellulitt behandling får du kroppen du.