Skjønnhet

Tips for voksende lange negler for nail kunst

Negler er lett å vokse ut. For en frisk person tar det ikke mer enn to til tre uker å vokse lange negler. Men det er en utfordring å holde dem fra å rive, chipping og snagging når de er lang. Her er noen pleie tips å vokse lenge naturlige negler perfekt for kunst lerreter.

Spise for å være sunn

Spise sunt er grunnlaget for stor ser negler og hår. Det er bedre å spise en balansert diett enn å spise usunn og kompensere med kosttilskudd. Negler gjenspeiler vår generelle helse, som er grunnen lege ser på fargen på neglene under en sjekk. Spise mat rik på Omega-3 fettsyrer som fisk og nøtter å forbedre keratin.

Velge en bedre fil

Noen spikeren verktøy gjøre mer skade enn godt som tre papp nagle fil-størrelse. Papp filer er billig og disponibel, men hvis du fil neglene regelmessig, kan du prøve å bruke en glass-filen i stedet. Glass filer har en slipemiddel overflaten som jevner ut kantene uten å skade neglen tallerkenen.

Bruke tre cuticle langere

Unngå metall cuticle langere som skrape og mark neglen overflate. I stedet bruke engangs bjørk tre cuticle langere. Tre langere er mindre sannsynlig å skrape overflaten spiker og mer hygienisk fordi de er disponibel. Ved å ha neglene gjort, be om at manikyristen ikke bruk en metall narkotikalanger eller gi din egen tre cuticle langere.

Fukte

Negler sprekk fordi de tørker ut. Regelmessig massasje hendene med oljer eller lotion. Det er produkter bestemt for fuktighetsgivende neglebåndene. Det trenger ikke å være spesielle produkter, bare være sikker på du fuktighetsgivende en del av rutinen. For de med sprø negler, unngå aceton som en neglelakk remover. Aceton er svært ustabilt og tørker raskt. Bruk i stedet en aceton-fri neglelakk remover.

Lag med spiker produkter

Ridge fyllstoff, base polsk og dekkhårene polsk bidrar til å styrke negler og beskytter negler fra fuktighet. Det er også spiker strengtheners solgt for å holde neglene sterk mens du vokse dem lenge.

Runde mot torget negler

Hvis du får tårer i utkanten av fingrene, bruke en fil til figuren spiker i runde formet tips eller mer retro mandel formede tips. Denne enkle endringen hindrer noen fremtidige kant River og snagging.

Bruk hansker

Bruk arbeidshansker, lagres hendene fra skade. Så sørg for å ha hansker for alle din manuell labours - inkludert parabolen vask, Klesvask husarbeid, hagearbeid og mekanisk reparasjoner.

Klippe aldri eller filen våt negler

Trim og filen negler før du nyter dem i cuticle remover eller såpevann. Aldri trim og når hendene er fuktig. Våte eller fuktig keratin rive og sprekk til spiker sengen. De ikke klippet av rent som de skal når tørr.

Ikke over buff

Polering er et flott middel for ridged overflater, de tar av det øverste laget av spiker å glatte ut spiker overflaten og gjøre spikeren skinne. Men over ikke buff eller din overflaten blir tynn og svekke. Buff ved behov, en gang i uken eller mindre.

Ikke over trim neglebåndene

Neglebåndene er der for en grunn, de beskytte sengen spikeren fra skitt og bakterier. En skadet cuticle kan føre til unormal vekst av neglen. En alvorlig skade kan føre hele overflaten å dø og faller. Trimme neglebåndene bare sporadisk for å holde pen, men når noen mulig ikke trimme neglebåndene hele. I stedet skyve det forsiktig tilbake med en tre cuticle pusher.

Bitter er vokser lenge naturlige negler en spesielt utfordrende oppgave. Tygge, suge og bite er et mestring verktøy vi gjøre for å lindre angst. De fleste bitter finne distraksjon strategier for å bryte sine vaner. Erstatte den nervepirrende vane med en annen handling å holde deg fra Bite neglene. Prøve innlevering med et glass neglefil når din føler Bite neglene. Du kan også prøve å få en dyr manikyr å minne deg selv for ikke å bite neglene. Det er produkter tilgjengelig hos din lokale stoffet butikken som endre fingertuppene å motvirke spiker bite.