Skjønnhet

Fjerne hår med Laserhårfjerning raskt og enkelt

Bruke Laserhårfjerning som en permanent løsning uønsket hår, blir en svært enkel og vanlig prosedyre. Hvis du vil bli kvitt skjemmende håret på kroppen gang for alle, bør du definitivt vurdere moderne behandling. Prinsippet bak prosedyren er bruken av et lys som er pulsed på bestemt bølgelengde, som ødelegger hårsekkene, men ikke skade den omkringliggende hud. Dette er ikke en farlig prosedyre og det er ikke en utrolig dyrt behandling heller. Det er bedre enn mer tradisjonelle hår fjerning teknikker, som barbering eller voksing, som er enten midlertidig, smertefulle, eller begge.

Finn ut hvor mange lasere i office og om legen eier disse lasere eller hvis de er leie maskiner. Hvis kontoret er bare leie maskiner, så de sikkert utføre svært få av disse operasjonene sammenlignet med andre leger som eier utstyret. De mer lasere de eier, jo bedre. Ikke alle laser gjøres lik og ikke alle hudtyper gjøres lik. En rekke lasere betyr at de er mer sannsynlig at en maskin som er effektive i å håndtere din hud og hår. Legen bør være komfortabel svare på begge disse spørsmålene, og vær ikke redd for å ringe flere ulike kontorer til du finner en rekke lasere som ikke leies.

Jeg nevnte tidligere at ikke alle hudtyper er de samme. Å ha flere lasere betyr at kan de velge en maskin som er best for din hudtype. Spør legen hvilken maskin de bruker og hvorfor. Lege eller tekniker med erfaring bør kunne forklare hvorfor de ville bruke en bestemt laser og hva du bør forvente av operasjonen. Det er mange forskjellige lasere brukt i praksis, for eksempel diode laser Yag laser og pulserende lys maskiner, men de ikke alle fungerer like bra på alle hudtyper. Det er derfor det er viktig å finne et kontor med flere høykvalitets maskiner og masse erfaring dem.

På temaet "erfaring" er det viktig at du finner ut hvor mange laser hårfjerning prosedyrer legen har utført. Det er ikke noen form for sertifisering eller standarden blant leger å utføre laser hår fjerning kirurgi. Deres tidligere erfaring er alle som virkelig kvalifiserer dem til å utføre prosedyren, så sørg for at de har mye av den og ingen blemmer på plata. Den beste kandidaten har utført fremgangsmåten noen hundre ganger allerede, på minste. Det er en ganske vanlig prosedyre, men du vil ikke at hvem gjøre jobben.

Spør lege eller estetiske profesjonell du vurderer for operasjonen nøyaktig hvor mange økter de tror du trenger. De fleste pasienter som ønsker en permanent løsning hårtap krever fire til seks økter. Det er imidlertid de pasientene som reagerer mye raskere og andre pasienter som trenger 2 eller 3 ganger så mange møter som den gjennomsnittlige pasienten. Legen skal kunne foreta en kvalifisert gjetning basert på din hudtype, men selv da det er ingen garanti. Se etter en lege som tilbyr en "full pakke" tilbud som dekker en rekke økter du måtte trenge for en enkelt flat-rate. Dette gjør det enkelt for alle involverte, inkludert lommeboken.

Spør legen hvis de kan behandle deg selv når du har en brunfarge. Hvis legen forteller deg "ja", så er det best du lar og finne en annen lege. Dessverre, de fleste fagfolk i det medisinske feltet tror at du ikke kan utføre Laserhårfjerning på en pasient med en brunfarge uten å forårsake alvorlige brenne skade huden. Hvis du har en brunfarge, må tilbringe noen dager inne i huset og la den slites av. Som teknologi forhånd kan dette endres.