Skjønnhet

Naturlig hjemmelaget deodorant

Hva er greia med tungmetaller Under armene mine?

Aluminium er en gift

Aluminium er en av de vanligste elementene i miljøet og verdens vanligste metal. Den brukes i bokser og aluminiumsfolie, som lett metallplater i fly og andre maskiner, elektriske ledninger - og personlig pleieprodukter som underarmen deodorant og antiperspirant. Aluminiumoksid, også tilstede i deodoranter, blir ofte brukt som et belegg og er den viktigste sammensatt rubiner og safirer.

Byrået for giftige stoffer og & sykdom Register rapporterer at "eksponering for høye nivåer av aluminium kan føre til respiratory og nevrologiske problemer."

I 1993, World Health Organization sa, "det er en mistanke om forbindelse mellom Alzheimers og toksisitet av aluminium.

Noen studier finner en forbindelse mellom Alzheimers og aluminium, mens andre avviser at en slik kobling finnes. En 1993 World Health Organization "Public Health Report" sitert obduksjoner som funnet høye konsentrasjoner av aluminium i hjernen til de afflicted med Alzheimers sykdom.

Tungmetaller kan som aluminium er kjent akkumuleres i hjernen, der bare den mest effektive detox renser begynne å gjenopprette helse og fjerne dem.

Brystkreft er høy på risiko skala ikke bare fordi nærhet til armhulen, men også på grunn av parabener og andre skadelige ingredienser. Disse ekle ingredienser utgjør risikoen for forstyrre hormonene forårsaker problemer i lymfesystemet og endokrine systemet.

Allergiske reaksjoner

Mange ingredienser i underarmen deodoranter har kapasitet til å forårsake hudirritasjon, som kan variere fra mild rødhet og brennende følelse til en full allergisk reaksjon. Aluminium, parabener, Triklosan, silika, steareth, propylenglykol og talkum er alle mulig allergener. I tillegg kan andre mindre jevnt lagt ingredienser skade under vilkår av daglig program, for eksempel "duft," som, ifølge Environmental Working Group, kan omfatte en rekke kjemikalier ikke nødvendig å være oppført i ingredienslisten.

Så velge bort bruk ekkel deodorant dag etter dag og ta et skritt mot optimal levende ved å lage din egen deodorant hjemme.

VELDIG VIKTIG I FORSTÅELSEN KROPPSLUKT

Mengden av lukt du lage i din kroppslukt bestemmer mengden av giftstoffer i tarmen og kroppen (så vel som om du har dårlig ånde, vond gass, avføring og urin). For å hjelpe med dårlig kroppslukt THE første TRINNET er å ta en høy kvalitet probiotiske supplement som en fordøyelseskanal enzym. Dette vil bidra til å balansere magefølelsen og forbedre organer effektiviteten av riding for giftstoffer. Hvis du lukter dårlig kaste bort din giftige deodorant og begynner å probiotika og fordøyelsesenzymer.

"Fast" Deodorant

Hva du trenger:

6 ss økologisk kokosolje

1/4 kopp organisk maisstivelse

1/4 kopp natron (advarsel! Mange tror at Arm og Hammer Baking Soda er forurenset med aluminium selv om selskapet som gjør det hevder det ikke. Det er bekreftet at det er aluminium gratis bakervarer brus som Bob's Red Mill natron. Hvis du har noen informasjon om dette Legg det kommentar nedenfor.)

Tea Tree sitron, appelsin, lavendel og rosmarin essensielle oljen

* Valgfritt. 2 ss bivoks (dette hjelper for å holde deodoranten i en mer robust begrunne når været er varmt. Hvis du utelater dette butikken din deodorant i en mason gelé krukke i stedet for en deodorant stick.)

Bland alle ingrediensene godt og bruk etter behov.

Flytende Deodorant

Hva du trenger:

4oz omvendt osmose eller destillert vann

4oz sitronsaft

1 ss natron

10 dråper eterisk olje av valget

1 ss rosa himalayin salt

Bland varmt vann, natron og salt til oppløst. Legge sitronsaft og essensielle oljen. Lagre i en liten mist sprayflaske. Bruk etter behov.

Jeg liker å bruke en kombinasjon av disse to oppskrifter. Jeg spray vanligvis bare flytende deodoranten når jeg kommer ut av dusjen. Noen ganger jeg trenger solid deodoranten men de fleste ganger jeg kun bruker én.

Husk hvor mye lukt du lage i din kroppslukt bestemmer mengden av giftstoffer i tarmen og kroppen (så vel som om du har dårlig ånde, vond gass, avføring og urin). For å hjelpe med dårlig kroppslukt THE første TRINNET er å ta en høy kvalitet probiotiske supplement som en fordøyelseskanal enzym. Dette vil bidra til å balansere magefølelsen og forbedre dine organer effektivt riding for giftstoffer. Hvis det lukter dårlig START med probiotika og fordøyelsesenzymer.

Besøk thekelleymethod.com for flere tips om leve sunt.