Skjønnhet

Fordelene med microdermabrasion som-strekkmerker og cellulitt behandling

Microdermabrasion er en behandling som er vanligvis tilknyttet brukes i ansiktet for å gi deg en friskere, yngre utseende. Men er denne typen behandling også utmerket for en rekke andre problemer, som en cellulitt behandling og redusere stretchmarks. Microdermabrasion prosedyrer er en ikke-invasiv og ikke-kjemisk behandling som eksfolierer huden og fjerner alle de døde hudcellene fra det ytterste laget av huden. Når døde hudceller er fjernet, hjelper det for å oppmuntre kroppen til å produsere nye og friskere hudceller, som vil forbedre strukturen og utseendet på huden din.

Under en cellulitt behandling bruker microdermabrasion teknikeren vil bruke en enhet som har en diamant tips eller liten krystaller å forsiktig exfoliate huden og samtidig det er sugekraft som suger bort smuss og døde hudceller. Avhengig av alvorlighetsgraden av problemet må du ha flere økter for å oppnå de ultimate fordelene. Imidlertid er prosedyren helt smertefri og trygg, slik at flere behandlinger ikke vil skade huden din.

Bruke microdermabrasion som cellulitt behandling er gunstig for å fjerne stretchmarks eller problem områder på huden på samme tid du har en behandling for cellulitt. Når cellulite former det skyldes fettceller gruppere sammen under huden, som gir huden som cottage cheese ser. Microdermabrasion prosedyren bidrar til å bryte ned fett celler og øke produksjonen av kollagen, som hjelper huden din har et jevnere utseende. Strekkmerker er vanligvis forårsaket av elastin og kollagen bryte ned og redusere i kroppen etter at huden har blitt strukket. Arr eller merker er et resultat av huden strekkes for tynn og deretter trekke tilbake til utgangsstillingen. Microdermabrasion behandlinger for stretchmarks fungerer ved å reparere epidermal vev, som resulterer i arrene blir lettere og til slutt falming.

Cellulitt behandling bruker microdermabrasion innebærer ikke noen form for kirurgisk prosedyre og prosedyren vanligvis gjøres i ca 30 minutter. Du trenger ikke å bekymre deg for noen ned tid etter en microdermabrasion og fleste tilbake til sine normale aktiviteter etter behandling. I noen situasjoner kan du merke en liten rødhet i behandlede regioner, men dette vil helt falme med en dag eller to. Behandlinger er vanligvis plassert mellom ett og to uker fra hverandre, men du kan ha mer enn ett område som er behandlet samtidig. Du kan for eksempel ha en microdermabrasion behandling for ansikts rynker på samme dag som cellulitt behandling.