Skjønnhet

Tidlig grå hår - grå på grunn av stress

I dagens samfunn og særlig i Vesten er det at tendens for oss å knytte grå hår alderspensjon. På grunn av denne troen, kan tidlig grå hår som oppstår mye tidligere enn graying av stamgjest håret være svært vanskelig for mange å innstille. Min plan er nå ser spesielt på stress som en medvirkende årsak til grå hår.

Når den første grå stranden av håret vises, mange av oss begynner å lide av stress dvs vi tror at vi er mye eldre enn vi faktisk er) eller flaske fargestoff. I alt dette, en ting vi ikke innser: at betingelsen gråning av håret forårsaker stress og at tilstanden kan også være forårsaket av stress. Spørsmål som må besvares er dette: kan stress virkelig forårsake tidlig graying hår?

President Obama har svært ofte blitt fotografert i svært nærbilde tar av hodet viser før og etter bli president i USA. Etter å ha blitt president på tiden da verden var og fortsatt er i opprør, har han vist å ha striper av grått hår. Enten ekte eller ellers, var allment aksepterte konklusjonen at stress var årsaken til hans gråning hår tilstand da han måtte gi løsninger på verdens tungtveiende problemer.

Om endelige forårsaker bevis av stress, juryen er fortsatt ute men på bevis som har dukket opp så langt, en forsiktig Ja svar på stress være årsaken kan være gitt og akseptert.

Det finnes flere bevis forutsetninger om hvordan stress vises:

a. ulykkelig og ufruktbare dager og deres repetisjon ta til slutt knekken på hele kroppen som resulterer i stress.

b. en stressende kroppen fører former for angst, depresjon og sinne. Du, lidende, kan klage på smerter i ryggen og hodepine, sår ledd og muskler. Hva skjer er at tilstanden som kalles stress har alvorlige knock - på effekten på hele kroppen.

c. du vil merke i alle de ovennevnte, og over tid, sporadisk bortkommen grått hårstrå. Du må konkludere med fra disse kraftige effekter at kroppen ble straffet av stress som indikerer at det hadde vunnet og kroppen og alle dens vedheng mistet.

En nærmere forklaring går omtrent slik: stress årsaker kroppen å arbeide overtid expending sin næring som er nødvendig for å overleve. Kroppen ved ikke å få de nødvendige næringsstoffer årsakene håret tråder for å bli påvirket på og begynner å slå grå.

Du vil merke denne prosessen oppstår:

Først vil håret mangle glans; vil det bli slapp og til slutt det blir grå. Du må huske imidlertid at håret ditt er på en lang liste over ting som stress påvirker.

Definitivt vil du se etter en løsning til din gråning hår. Denne løsningen kommer først fra om at genetikk er definitivt en faktor i gråning prosessen. Det er betydelige bevis for at dette er tilfellet, men i forhold til å være en utløsende faktor, du skylder det til deg å redusere medvirkende faktorer. Jeg vet at det er lettere sagt enn gjort, men tiltak må tas å fjerne stress for enhver pris.

Langsiktig stressfaktorer er ikke bra for kroppen for det akselerere aldring. Når medvirkende faktorer ikke er fjernet, blir svekket immunsystem. Celler i hele kroppen bli også svekket som resulterer i alle vev og organ aldring raskt. Folk i langvarig stressende yrker som President begynner å alder raskt - en aldrende prosessen som kan sees over tid i deres ansikter, graying hår og oppførsel.

Hva nå følger er ting du kan gjøre for å redusere eller fjerne stress:

1. farging håret

2. endre tankesett følgende at grå hår gir større vekst og erfaring ved å utvikle stress reduksjon atferd og holdninger, slik at du kan bedre håndtere noen stress og erfaring.

3. Lær å raskt akseptere de grå trådene som din egen personlige eiendeler og leve med dem med mindre eller ingen stress.

4. gjøre hva det er i din makt for å unngå og/eller fjerne overdreven og langvarig stress. Hvis det ikke er mulig, spise et sunt kosthold som er høy i antioksidant rik mat.

5. Tren regelmessig, sove og ler mye.