Skjønnhet

Hvordan bli kvitt arrete hud

Hvis du har noen gang skadet huden og fikk en permanent arr, du vet effekten kan det ha på selvtilliten. Nå uansett hvordan usynlige den er for andre, du vet det er det og for mange mennesker, kan dette være ødeleggende. Den gode nyheten er at det finnes måter å forhindre arr fra forming. Noen av disse forslagene kan virke logiske men når du vet hvordan arr skjemaet, og skade huden din, du også vet hvordan best for å hindre arret bor eller i det minste, hvordan å synliggjøre det arret så minimal som mulig.

Først ikke skade huden din. Vi alle vet dette ikke er mulig hele tiden... uhell skjer. Men der det er mulig, forsøker å hindre skade i første omgang. Arr skjemaet å beskytte huden fra ytterligere skade. Vær forsiktig når du gjør noen aktivitet som har potensial til hud skade. Bruk verneutstyr når det er mulig.

Hvis du får et arr, Tillat huden å helbrede godt og helt. Omsorg for arret. Gi den riktige helbredelse tid slik at huden er sunn. Hvis du er ute i solen, bruke solkrem; Dette vil hjelpe det helbrede bedre hvis det ikke ytterligere skade huden mot UV-stråler. Når rengjøring arrete hud, rens forsiktig. Ikke bli tøffe med den. Ta vare rundt følsomme, arrete området så du ikke ytterligere skade allerede skadet hud. Og hvis du har et problem med akne, holde tritt med grunnleggende av hudpleie slik at du ikke får ytterligere akne utbrudd på et healing arr. Hvis du får en akne fakkel på en eksisterende arr, vil det hindre at huden healing på riktig måte og gir deg en permanent kvisearr.

Prøv Vitamin E olje. Sår kan leges raskere hvis næret og stelt. Gi den en prøve. Få noen Vitamin E olje kapsler og bryte en åpen. Gni olje på huden og se hvis det ikke hjelper. Du kan bli overrasket over resultatet.

Ikke ta på skorper. Skorper form å hjelpe huden helbrede. Hvis du stadig vil plukking sår, huden ikke er gitt tiden den trenger for å helbrede og et arr danne. Dette er samme idé hvis du har akne. Hvis du stadig plukker på huden (akne), hvordan kan du forvente for huden din til å helbrede? Dette er definitivt hvordan å ikke få kvisearr.

Til slutt, spise godt. Kroppen helbreder fra innsiden og ut. Hvis du setter konserveringsmidler og andre ikke-nærende mat i kroppen din, har du en enda større sjanse for hudproblemer. Og Drikk rikelig med vann for å skylle ut giftstoffer.

Og husk: en frisk arr alltid ser verre enn en som har helbredet. Gi det litt tid mens den helbreder i tillegg til trinnene ovenfor og mens du ikke hindre alle arr dannes, kan du gi huden en sjanse å se sunn og på sitt beste!