Skjønnhet

Tørt hår sjampo og anti-krus oppskrifter - alt fra pantry din

Når du har noen ingredienser sitter rundt på kjøkkenet og ser ikke hva deilig mat du kan potensielt concoct ved å kombinere dem, hvorfor ikke eksperimentere med noen naturlig gjør det selv hårpleie og hudpleie oppskrifter? Her er to grunnleggende de, som inneholder organiske ingredienser lett funnet. Unn håret noen fordelaktig godhet!

Shampoo for tørt hår

Er håret tørrere enn Sahara-ørkenen? Hvis det er tilfelle, så er denne enkle sjampo oppskrift sikker på å hjelpe gjenopprette og forsegle fuktighet til låser. Her er litt interessant informasjon om ingredienser den inneholder.

Flytende Castilla såpe: Castilla såpe er en organisk såpe som inneholder olivenolje. Olivenolje er fett Hentet fra oliven og en fantastisk mat for kropp, hår og hud. Som en aliment har den mange helsefordeler. For huden, det kan være en behandling for kviser, og kan også brukes i salver å behandle bleie utslett. i omega-6-fettsyrer, den dypt fuktighetsgivende håret helt, og grensene fuktighet.

Vegetabilsk glyserin: Også kjent som glyserol, er det et fett som er utvunnet fra planter. Det er vanligvis satt som produkt søtningsmiddel og finnes i mange farmasøytiske og makeup produkter. Hva gjør vegetabilsk glyserin så fantastisk for fuktighetsgivende hår er at det er et hygroskopisk stoff, eller en humectant. Det vil si, det absorberer fuktighet fra luften og låser i håret.

Aloe Vera Gel: Aloe vera har vært kjent som en medisinsk plante siden det første århundret AC. Det er kjent for sine fuktighetsgivende og helbredende egenskaper.

Avocado olje: Avokado er en frukt kommer fra et tre som vokser i Mexico og mellom-Amerika. Velutstyrt enumettet fett, kalium, folsyre, fiber og ulike vitaminer, det har mange helse og kosmetiske fordeler. Så langt som er opptatt av i håret, er avokado svært god på nærende og forfriskende dens fuktighet.

Nå på vår oppskrift!

Ingredienser

1/4 kopp flytende Castilla såpe

1/4 kopp økologisk aloe vera gel

1 ts ren vegetabilsk glyserin

1/4 TS organisk avocado olje eller en annen lys organisk vegetabilsk olje

Retninger

1. Bland alle ingrediensene sammen i en flaske.

2. Alltid riste godt før bruk.

3. Spre rikelig håret fra rot til tupp.

4. La hvile i noen minutter.

5. Skyll med kaldt vann.

Krusete hår lenger!

Hair problemer kommet aldri i single, men heller er alltid gruppevis. Som en konsekvens, kommer med grovt hår ofttimes frizz. Her er en oppskrift som ikke vil unnlate å de frizz ditt hår-do.

Honning: Honey er en økologisk mat laget av bier med blomst nektar. Den brukes i mat, kosmetikk og legemidler, som sin anti-septik og anti-bakterielle evner er kjent. Likeledes, honning har hygroskopisk evner, betyr det absorberer fuktighet direkte fra luften. Dette er nyttig for krusete hår, fordi frizz er til en viss grad skyldes tørrhet.

Mandelolje: Mandler oppstår fra et tre som kommer fra Midtøsten og Sør-Asia. Mandelolje, tatt fra frø, er rik på enumettede oljesyre og linolsyre mettede fettsyrer. Det er en effektiv mykgjørende for huden og hair fungerer tilstand hår samt holde frizz i sjakk.

Ingredienser

1/2 kopp god organisk hårbalsam

1/4 kopp ren honning

1 ss økologisk mandelolje

Retninger

1. * Bland og blander alt sammen.

2. Spray håret med en vann herr å fukte den.

3. Arbeid kombinasjon håret grundig.

4. La på i 20 minutter.

5. Wash