Skjønnhet

Hvorfor din antiperspirant kan være farlig

Med nyere funn av farlige kjemikalier i kosmetikk og personlig pleieprodukter trener folk i dag samme omsorg om hva de legger på kroppen sin som akkurat det de putter inn i den. Du kanskje ikke klar over at på grunn av aluminium i form av aluminium salter din deodorant kan faktisk være farlig.

Aluminium salter som aluminium hydroxychloride, aluminium chlorohydrate, aluminium zirkonium og aluminium sulfat finne vanligvis fremtredende på komponentlisten av mainstream merker av toalettsaker og kosmetikk. Aluminium salter er ofte støtt av lå personen som de aktive ingrediensene i antiperspirants, og de fungerer ved å begrense bevegelsen av svette fra svettekjertlene huden overflate området, hvor det er trolig føre lukt.

Noen undersøkelser har faktisk anerkjent en kobling mellom aluminium nivåene i kroppen og Alzheimers sykdom. Denne studien understrekes av obduksjoner på personer som døde etter Camelford vann forgiftning hendelsen i Cornwall i 1988, når store mengder aluminium sulfat utilsiktet introdusert i byens vannforsyning. Noen av disse menneskene døde fra uvanlige former for demens og ble funnet for å ha unormalt høye nivåer av aluminium i hjernen.

Andre undersøkelser hevder at mengden av aluminium flommet opp av kroppen fra antiperspirants og deodoranter er lite forhold i mat og væsker. Likevel er det tilstrekkelig bekymring over komponenten gjør intelligente mennesker spørsmålet hvorfor aluminium salter er brukt i produkter hele når deres totale sikkerhet ikke kan garanteres.

Det er forstått at aluminium fra underarmen deodoranter kan også finne veien i urinen, så klart salter kan absorberes gjennom huden. Siden noen forskning likeledes bestemmer en link mellom aluminium og bryst kreftceller, som er dobbelt årsaken til angst.

Beslutningstakere støtter aluminium salter som "en sikker og effektiv tilnærming i å kontrollere svette." Likevel har man å lure på akkurat hvordan noe som forstyrrer kroppens naturlige temperatur regulering system kan bli kalt "trygge".

Fordi aluminium inneholder antiperspirants rote med kroppens naturlige prosedyrer, de er faktisk medisiner, men produsentene ikke peke dette ut til forbrukerne. Svette ikke bare kult du det også tillater avfallsprodukter avslutte kroppen og igjen, disse aluminium inneholder antiperspirants forhindre dette naturlig behandling.

Faktum er at til tross for alle de nåværende undersøkelser, kan ingen si med sikkerhet at aluminium ikke har langsiktige destruktive effekter på kroppen. Og noen mennesker kan ha en dårlig respons på aluminium inneholder antiperspirants, ellers hvorfor beslutningstakere føler behovet å advare enkeltpersoner å opphøre bruk hvis de observerer irritasjon når utnytte produktene?

Hovedproblemet er at aluminium i antiperspirants kommer i direkte kontakt med huden, og forblir der til du vasker den av. Og med antiperspirants inneholder rundt 25% av aluminium salter, det er en rekke kjemikalier i kontakt med huden.

En anvendelse av en aluminium inneholder deodorant kan vises i blodet etter 15 dager. En av grunnene til dette overraskende absorpsjon er at kvinner har en tendens til å barbere under armene, så aluminiumet brukes i deodoranter har en enkelt kurs i kroppen. Likeledes, kroppen absorberer aluminium lettere fra huden enn gjennom mat og alkoholholdige drikkevarer, så det er sannsynlig å være en høyere konsentrasjon i blodet.

En annen ting å vurdere er at hvis du bruker aerosol deodoranter, i tillegg til slikker aluminium gjennom huden, du er puste den. Faren fra aluminium i kroppen er ikke alltid hva du tar på til enhver tid er det periodisering i systemet måneder eller år.

Mens koblingene mellom brystkreft celler og aluminium som ennå ubekreftet, det er ingen tvil om at aluminium overbelastning i hjernen er et aspekt som bidrar i Alzheimers og andre typer demens.

Aluminium ble først anerkjent som en neurotoxin eller noe farlig for hjernen og nerver, tilbake i 1880. Skremmende er at tilstedeværelsen av aluminium i hjernen er vanligvis bestemt post mortem.

Aluminium salter er rimelig, effektiv og problemfri, det er derfor store produsentene fortsatt bruke dem, selv om det er betydelig tvil over sin sikkerhet. Så produsenter plasserer inntekter foran personlige helse og velvære? Juryen er fortsatt ute på den!