Skjønnhet

Tips for å forebygge problemer med hår extensions

For de som har problemer med voksende tykt hår, kan saftig låser komme fra høy kvalitet parykker eller utvidelser. Selv uten problemer er det mange kjendiser som har kjent om hemmeligheten til hår extensions for en tid. Hvis du ønsker å få et vakkert hår og ikke ønsker å vente de månedene og årene kan det ta for å vokse det må så du ta en nærmere titt på hår extensions. Det er også lurt å vurdere hva du kan gjøre for å hindre problemer med filtypene du har investert i og håret. Vurdere noen av følgende tips for å forebygge problemer.

Ikke legge for tett til røttene dine

Når du arbeider med hår extensions må du sørge for at de ikke er festet for tett. Irritere hodebunnen kan og skade håret follicles. I tillegg kan denne stress utvikle seg til roten og føre sitt eget hår begynne å bryte eller trekke gratis. Videre feste hår extensions for nært til hodebunnen vil være genuint ubehagelig og kan føre til at du ikke ønsker å prøve noe annerledes med håret frykt for en dårlig opplevelse. Kontroller at profesjonelt du arbeider med forstår dette avgjørende punktet.

Du kan forlenge livet

Akkurat som opprettholde har sunt hår det er noen viktige triks og tips for å holde håret utvidelsene sunn vinteren. Ikke gå utenfor når håret er våt da det vil føre tråder for å få sprø og eventuelt bryte. Vil du unngå klor i alle bassengene og i stedet vurdere seg badehette eller bare bading når du ikke har utvidelser.

Vask med kaldt vann

Varmt vann kan skade både i ekte hår samt hår utvidelsene. Hvis du vil sikre din hår extensions sist så lenge som mulig så sørg for å vaske og skylle håret i som kule som vann som du kan stå.

Flette før sengetid

Når du er klar til å pensjonere for kvelden eller svømming må du sørge for å flette håret løst. Dette vil bidra til å sikre det ikke få alle sammenfiltret mens du kaste i søvne. Mangel på floker vil bidra til å eliminere stress når du pusser eller grer håret, derfor holde skade til et minimum.

Bare blåse tørt på kjølige

Fordi de fleste hår extensions kommer fra menneskelig hår står det til grunn hva skader håret vil også skade utvidelsene. Dette betyr at du skal vurdere tørker det på en kul innstillingen eller bruke en diffuser. Dette vil bidra til å hindre skade på skaftet forårsaker den frizz eller bryte.