Skjønnhet

Hotteste makeup trender for 2014

2013 dreide seg om å ha en fet, dristig leppe farge. Det var røde lepper, ombre lepper, dypt ruby leppene og det er ikke overraskende hvis du selv så svarte lepper nå og da. Men var som ser helt i fjor, og i fjor. I år, handler det om å være lyse og viser av den naturlige skjønnheten du har. Hvis du ønsker å være i vet, er nedenfor en kort introduksjon av makeup trender som blir varmt i 2014. Etter lesing, er det på tide at du treffer opp alle butikker og kjøpesenteret for å plukke opp noen av følgende anbefalinger som hjelper deg å oppnå det ser ut av 2014. Med informasjonen nedenfor, forlater sinnet for å lage forskjellige utseende med lignende nyanser, merker og metoder makeup som er trendy, moderne og helt i for kommende år.

En lyse oransje leppe farge

For 2014 våren samlingen, har rullebanene blitt overbelastet med unge og gamle kvinner sportslige en vakker, men slående oransje leppe farger. En skygge av leppestift som har virkelig stått ut er D & G klassiske krem leppestift, deilig 270. Denne skyggen er perfekt for de som ikke er dristig nok å ha en lys farget leppe farge, med fargen som et sted mellom nyanser av oransje og fersken. Vil du velge noe som har en middelvei mellom en appelsin, en krem og en rød leppe. Dette ser sier, "jeg er opp for noe, men jeg foretrekker å være på den sikre siden." Det er tid til å gå ut av komfortsonen og gi den en prøve. Vet du ikke hvor trendy og utrolig du kan uten å ta en sjanse her og der.

En nydelig hvit øyenskygge

I 2014 vil en intens hvit øyenskygge er en må ha. En krem ligner og kan sikkert gjøre sin magi på ansiktet; Imidlertid, en hvit er virkelig hva du skal ha. Denne enkle, men allsidig skyggen går utover bare vippene utseendet. Beauty eksperter anbefaler penciling din hele øyelokket med et merke øyenskygge blyant kalles Mac øye Khol, fascinerende. Etterpå, prøv å innlemme et hvitt øyenskygge på toppen av det kompliment fargen og gjøre hva skiller seg ut. Dette skaper et veldig levende utseende av de enkleste fargene. Med hvite blir så allsidig farge som kan la sinnet til å bestemme på klær og tilbehør, kan et nytt utseende oppnås uten å endre mye.

Velg lyse fargede Eyeliner

Det virker som 2014 er alle om de lyse og fet fargene at de fleste er redd for å arbeide med. Men handler i år, det om å gjøre en uttalelse og viser av utseende som de fleste andre ikke vil bry seg med. Søke rundt til du finner lyse fargede eyeliner som utover normal kjøpet makeup, men ikke for dristig og fet som du ikke ville føle seg trygg viser. En av de populære nyanser for dette året er Urban Decay 24/7 Glind-On øye blyant i skyggen psykedelisk søster. Med denne skyggen, prøv å innlemme en matchende skyggen av øyenskygge som vil virkelig gi øynene en dramatisk innvirkning.

Når alt annet svikter, gå For naturlig utseende

Selv om ingen vil virkelig innrømme det, er det de dagene når gjør din makeup og å sette en innsats i ser bra ikke virkelig på listen over ting å gjøre for dagen. Å virkelig endre ting innimellom, er naturlige utseendet en av de hotteste makeup trendene for 2014. Derfor på dager når du ikke virkelig føler utseendet på lyse, fet makeup, er naturlige utseendet en av de klassiske måtene at en kvinne kan føle og se som flamboyant som alltid.

Med bare en enkel, liten spritz av noen fuktighetsgivende spray, stopper ingenting du viser mer av din naturlige skjønnhet. Et populært merke fuktighetsgivende spray er Clinique fuktighet bølge ansikt Spray tørst huden lettelse. Legge noen pistrete øyevipper til denne utseende med kanskje gir lite rødme å trimme ansiktet deg det perfekte ren og forfrisket utseendet som sier, "Jeg er klar for dagen som skal starte."