To populære behandlinger som hjelper bekjempe aldringstegn - Skjønnhet

Skjønnhet

To populære behandlinger som hjelper bekjempe aldringstegn

Du begynner å føle at du viser tegn på aldring? Så, er du ikke alene. Mange mennesker føler unge og livlige, men de ser i speilet og ikke se noe men alle tegn på aldring. Mens det kan være sant at hva er viktigst er hvordan du føler på innsiden, begynne mange mennesker å føle motløse av den aldrende prosessen foregår på utsiden. Mange begynner å vise tegn på aldring i to hovedområder av kroppen: på sitt ansikt og rundt midten (tror hofter, midjen, lår og rumpe). To prosedyrene som er tilgjengelige for å hjelpe deg å oppnå et mer ungdommelig utseende ved å målrette disse områdene er microdermabrasion og cellulitt behandling.

Microdermabrasion

Ansiktet er vanligvis det første folk varsel om deg. Hvis du føler dekket i fine linjer og rynker, Kråkefot og solflekker, kan du ikke alltid komme så sikker som du kan. Microdermabrasion ville være et godt alternativ for deg å se på. Microdermabrasion er en mild, sikker og effektiv peeling prosedyre for ansiktet (selv om microdermabrasion kan også utføres på kroppen). Microdermabrasion er en helt trygt, sanitær, ikke-invasiv måte å fjerne det øverste laget av døde hudceller fra ansiktet. Microdermabrasion vil hjelpe deg å oppnå et mer ungdommelig utseende med en sunnere glød. Microdermabrasion jevner ut huden, øker blodtilførselen og stimulerer veksten av nye hudceller på ansiktet som inneholder mer kollagen og mer elastin. Microdermabrasion er rask og smertefri. Noen mennesker sier selv at prosedyren er så rask og enkel at de kan få microdermabrasion gjort under sin lunsjpause!

Cellulitt behandling

Cellulite kan behandles på flere måter. En av de mest populære typene cellulitt behandling er VelaShape. Denne typen cellulitt behandling er nesten som en mekanisk massasje. En håndholdt enhet er rullet over behandling områdene for å glatte ut huden og underliggende vev som forårsaker cellulitt. VelaShape er også en smertefri prosedyre, men du kan oppleve en liten oppvarming sensasjon og noen rødhet kort tid etter inngrepet. Cellulitt behandling kan produsere et slankere utseende fra den første økten, men det vil ta flere økter skal du.

Hvis du begynner å føle din alder, er det på tide å ta affære. Microdermabrasion og VelaShape er bare et par alternativer der ute for å hjelpe deg med å føle og se yngre. Microdermabrasion kan gjøre ditt ansikt titt år yngre, og VelaShape cellulitt behandling kan gi deg slank, fast kroppen du alltid har ønsket.