Skjønnhet

Cellulitt behandling - er det noen gode cellulitt behandling?

Hvis du er som de fleste kvinner har cellulitter! Funnet mest på lår og nederste området, vil kvinner i alle aldre og størrelse sannsynligvis oppleve cellulitt på et tidspunkt i livet. Som tidligere fitness studio eier for kvinner var jeg ofte spurt om cellulitt behandlinger, så jeg har satt sammen min enkle tips om måter å redusere fremkomsten av cellulite.

1. Drikk vann

Overraskelse! Denne ettall tips alene vil ha en positiv effekt på fremkomsten av cellulite. Vann vil hydrat kroppen og tømme gjennom giftstoffer. En oppbygging av giftstoffer i kroppen vises i cellulitter. Så er drikkevann et must i mitt syn for cellulitt behandling.

2. Øvelse

Øvelse er som en rask gange vil bidra til å redusere cellulitter, 20-30 minutter 5 - 6 ganger i døgnet hva jeg gjøre. Jeg også gjøre en rekke varierte knebøy & indre lår øvelser. Spør din personlige trener eller treningsstudio for å vise deg den riktige teknikker.

3. Unngå mettet fett

Mettet fett kan føre til mer cellulitter, i stedet spiser sunt fett som linfrø & fisk oljer og nøtter.

4. Spis F & V

Ha rikelig med frisk frukt og grønnsaker i kostholdet. Jeg har funnet den enkleste måten å sikre at jeg får min daglige dose med juicing & kosttilskudd.

5. Skjær ut giftstoffer

Vann vil bidra til å eliminere giftstoffer fra kroppen, men enda bedre er å begrense giftstoffer som går inn i kroppen din som alkohol, tobakk & kaffe.

6. Tørke penselen

Tørr børsting huden kan redusere fremkomsten av cellulite. Bruker en tørr hud børste, pensel i sirkulære bevegelser over lårene, rumpe og andre områder du ønsker å målrette. Dette vil bidra til å bryte ned fatty innskudd som forårsaker dimply utseendet. For å hjelpe din hud Juster starte med noen børster og deretter jobbe opp til mer. Jeg gjør dette 2 - 3 ganger per uke.

7. Kremer og geler

En stor cellulitt behandling som kan gjøres hjemme er å bruke en cellulite krem. Det er hundrevis på markedet i disse dager og det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Jeg personlig ser for de som er naturlig basert og kan brukes flere ganger om dagen. Jeg har også funnet at dyre de ikke er alltid best. Det er også godt å se noen før og etter resultater av kremen.

8. Spray Tan

Nå jeg ikke vil si dette er en cellulite handling, men hvis du trenger det hastig fastsette for en hendelse, vil en spray tan alltid være et godt dekke opp.