Skjønnhet

Naturlig Akne behandlinger: finne dem her

Det finnes to typer naturlig akne behandlinger: aktuelt og oral.

Aktuelle behandlinger

Tea tree olje: Denne oljen er Hentet fra en australsk plante. Olje har vist seg å være effektiv i behandlingen av visse typer akne. Selv om oljen er effektiv i behandling av akne, bør du være forsiktig som olje har vist seg å forårsake dermatitt.

Du bør heller ikke bruke behandling hvis du lider av akne rosacea. Dette er fordi oljen tendens til å forverre tilstanden. For å være på den sikre siden, bør du kontrollere at du alltid konsultere legen din før du bruker behandling.

Alfa-hydroksyl syrer: Dette er naturlig syrer som finnes i matvarer som sitrusfrukter. Syrer hjelp til å fjerne døde hudceller dermed unclogging huden porene.

Når du bruker syrer på huden, pleier du å forbedre utseendet på Akne arr. Selv om syrer er effektive i å forbedre hudens tilstand, pleier de å få hudirritasjon, rødhet og mild stikkende.

Azalaic syre: denne syren finnes i hele korn frokostblandinger og animalske produkter slik kjøtt og melk. Forskning har vist at 29% av syre kremen er så effektiv som 5% benzoyl peroxide og muntlig tetracycline (som er de konvensjonelle behandlingene). Denne syren inneholder også antibakterielle egenskaper som hjelpemiddel i drepe skadelige bakterier.

Muntlige behandlinger

Sink kosttilskudd: sink har vist seg å spille en stor rolle i helbredelse sår og reduserer betennelse. Dette hjelpemidler i å forbedre den akne tilstanden. Selv sink er effektiv i å bringe helbredelse, har kjent for å få flere bivirkninger som kvalme og dårlig smak.

Eksperter anbefaler at du bør ta kosttilskudd med mat for å redusere disse bivirkningene. For å redusere akne breakouts, anbefales det at du legger til tillegg i lotions og kremer.

Ølgjær: CBS 5926 er gjær belastningen som er effektivt i behandling av akne. Dette gjær sies å ha antibakterielle egenskaper dermed dreper bakterier som lever under huden (som er de grunnleggende årsakene til akne).

Selv om dette gjær bringer om en reduksjon i akne, har det vist til migrene. Intestinal uro har også blitt rapportert i noen mennesker.

Dette er noen av de naturlige akne behandlingene brukes av folk flest. Vær oppmerksom på at effektiviteten av behandlinger varierer fra én person til en annen. Som tommelfingerregel bør du alltid konsultere legen din før du tar noen av behandlingene.