Gjør din hårfarge vare lenger - Skjønnhet

Skjønnhet

Gjør din hårfarge vare lenger

Vi bruker mye penger gjør at vi ser vårt beste. For noen av oss er fargen på håret en av de tingene som har få budsjetterte. Om du trenger en plukke meg opp, nytt utseende eller bare trenger å dekke noen grå, hårfarge av en profesjonell stylist kan være dyrt (vel verdt det selv!). For å gjøre din farge sist så lenge som mulig, det er noen tips og triks du kan følge.

1. Ikke sjampo - unngå sjamponering håret i minst 24 timer før du besøker salongen. Den naturlige oljer fra hodebunnen kan faktisk gjøre hårfarge vare lenger.

2. Dyp tilstand - noen dager før du besøker salongen for din nye farger, bruke en dyp condition behandling så håret er i best form mulig å holde på det nye farge-behandlingen.

3. Unngå klor - svømming er fantastisk morsom spesielt når det er en varm sol, BBQ og et fint innbydende basseng. Men at klor kan ikke på håret ditt, ikke å snakke for mye soleksponering, kan gjøre deg tenke to ganger. Bortsett fra det skade aspektet, vil det også gjøre din farge falmer raskere.

4. Betingelse regelmessig - etter din hårfarge, bør du tilstand regelmessig som hårfarge kan tørke ut håret. Sunt hår vil holde fargen lenger.

5. Unngå daglig vask av hår - jeg vet, jeg vet... de fleste av oss føler at vi må vaske håret hver dag, men det er egentlig ikke nødvendig og kan gjøre din farge falmer raskere. Hvis du har fett hår og føler at du må sjampo, bruk en tørr sjampo.

6. Bruk sjampo og balsam for color behandlet hår - det er spesielle formler av sjampo og balsam som er laget spesielt for å gjøre din hårfarge vare lenger, og de virkelig fungerer! Spør din stylist som ville være best for deg.

7. Unngå alkohol - nei, jeg sier ikke du ikke kan drikke-som er opp til deg. Men du vil unngå stylingprodukter som har alkohol som en av de fem beste ingrediensene. Ikke bare er dette veldig dårlig for håret, men det kan forårsake farge å visne raskere. Hvis du vil allerede kjøpe produkter fra din frisørsalong, så du har ingen bekymringer, men hvis ikke, må du huske å sjekke ingrediensene før du kjøper.

Det er ingen erstatning for profesjonelt bruk hårfarge, men vi kan gjøre våre farge vare litt lenger med noen spesiell forsiktighet. Happy fargelegger!