Skjønnhet

Bli kvitt grå med profesjonelle hårfarge

Få gamle stinker-Vel, er det sant. La oss bare være ærlig. Så mange ting opphøre arbeider og begynner å gå galt. Den begynner med skjeling når du prøver å lese liten skrift, og endelig bryte ned og kjøper dem over disk lesebriller fra din lokale stoffet butikken. Neste ting du vet du er tweezing et par grå hår av øyenbrynet ditt, og deretter merker du de på hodet. Første gang kan være sjokkerende og ødeleggende, men i virkeligheten, får grå betyr ikke at du blir gammel. Noen folk gå grå i tyveårene. Men alle går grå til slutt.

Menn prøver noen ganger å skjule grått hår (eller det faktum at de er skallet) ved å barbere hodet, men det ikke virkelig synes å være et alternativ for oss kvinner. Tilbake til stoffet butikken, igjen, denne gangen å plukke opp en boks med farge som lover å skjule disse pesky grå, men det egentlig aldri gjør, gjør det? Ofte det bare oppnår i dekker noen av dem mens andre er fortsatt det... narr oss. På toppen av det, er vår naturlige farge nå noen rare nyanse av aske grønne.

Vel, damer, sannheten er at du kan ha flaks én gang i en blå måne, men for å få profesjonelle resultater du trenger en profesjonell. Tenk det! Nå, selvfølgelig, treffer du salongen med en rot som stylist din trenger å fikse med noen korrigerende hårfarge. I utgangspunktet som bare betyr at de kan ha til å kle farge rotet du brukt på håret for å bruke ny farge som ikke vil gjøre deg ut som alger dronningen. Når du må farge, er det viktig å besøke en profesjonell beste fargelegging.

Korrigerende hårfarge er vanligvis litt dyrere enn et vanlig hårfarge (dekker grått hår eller ikke) fordi det er en tre trinns prosess, men det er nødvendig å fastsette din, vel, din oops. Det kan være mye rimeligere å bare gå til en profesjonell i første omgang, men ja, noen av oss liker å prøve å spare penger her og der. Stol på meg damer, en god stylist kan fikse ting med noen korrektive farge men du virkelig trenger å forlate boksene i butikken i første omgang. Få en profesjonell å farge håret riktig første gang vil være mindre kostnadskrevende, mindre tidkrevende og gi deg fullstendig dekning av den sta grå har du prøvd å unngå i år.