Office partiet: hvordan du enkelt overgang din makeup fra dag til natt - Skjønnhet

Skjønnhet

Office partiet: hvordan du enkelt overgang din makeup fra dag til natt

Når du arbeider i et office, er sjansene at du bære din makeup lett når du arbeider rundt medarbeidere, ledere og kunder. Dag makeup bør alltid være lettere fordi kontoret lys og sterkt sollys utenfor kan gi mørkere makeup ser en ikke-så-gode utseende. Men kan mange kvinner som jobber på et kontor ikke gå rett hjem etter deres hverdag. Enten du planlegger en kveld med jentene eller går ut på en dato etter jobb, er det alltid lurt å endre utseende.

Hvorfor overgang fra dag til natt Makeup

Som nevnt tidligere, skal dagtid makeup alltid være lettere, lysere øyeskygge farge, mindre dramatisk leppe farger og mykere liner på lokkene og under øynene. Når det gjelder natten, er en mer dramatisk makeup utseende alltid beste for de fleste kvinner. Grunnen til dette er på grunn av at du skal være i svært lav belysning. Lettere sminke, når slitt om natten, kan faktisk gjøre deg se blek og sykelig, så en mørkere makeup på øynene og leppene kan definitivt forbedre generelle utseende og gi deg litt mer trykkende.

Hvordan å gjøre overgangen fra dag til natt Makeup

Beste å gjøre er å fokusere all din makeup på øyne og lepper. La oss si at du ikke slitasje øyenskygge til kontoret og har mascara. Du vil legge til noen vakre, shimmery øyenskygge lokkene på øynene og panne bein. Prøv å gå for en smokey eye fordi dette gir en vakker dramatisk effekt som ser flott ut i natt belysning. Du vil også linje øynene. Du kan enten linje øynene på lokket eller vannlinjen, som ser du foretrekker selv.

Også ta din hudfarge i betraktning når du velger farger som skal brukes på øynene. Hvis du har svært blek hud, skal svart rutefly og svart øye skygge gjøre deg se ganske unaturlig. I stedet går for en mer gylden farge øyenskygge og en brun liner å bedre utfyller din hudfarge. Ikke vær redd for å eksperimentere med farger før du går ut på kvelden. Sminke kan alltid vaskes av og redone, så det er greit for å prøve forskjellig utseende til du finner en du liker.

Når det gjelder dine lepper, prøv å velge en farge som utfyller øynene også. Generelt, hvis du går med en svært mørk øye, vil du tone ting ned litt ved å velge en svært nøytralt leppe farge. Igjen, ikke vær redd for å eksperimentere med farger og prøv selv. Formålet av å gå på kvelden med å partiet er å ha moro og bare sluppet løs. En stor nighttime makeup kan virke litt for mørkt for vanlige dagtid smak, men det kan virkelig gi deg en sultrier utseende som du aldri har prøvd før.