Skjønnhet

Hvordan lage en smokey eye utseende

Opprette de ulmende øynene som har bare et hint av sexiness og seductiveness er mye enklere enn du tror. Denne smokey eye teknikken vil forandre utseende og hjelpe deg å sive sexiness på din neste kveld. Ta deg tid med hvert trinn og i gang på alle du vil ha fullstendig endret utseendet på øynene.

Starte transformasjon og lage som røykfylt øye ser du må først bestemme fargene som du vil arbeide med. De beste alternativene for de som leter etter en sexy nye utseende er å gå med en svart, grå eller en brun farge på øyenskygge. Hvis du er kan følelsen særlig dristig denne kvelden du gå til ekstreme og prøve en burgunder, plomme eller marineblå øyenskygge. Være sikker på å matche fargen på din eyeliner å trekke av røykfylt titt vellykket.

Starte denne prosessen ved å forberede din øye lokket. Du må bruke et meget tynt lag av grunnlaget på lokkene. Hvis du har en concealer eller en primer tilgjengelig pleier disse å trekke av dette ser mer vellykket. De vil bidra til å holde sminke på mye lengre gjennom kvelden og gi deg et mer levende og fet utseende. Bruke inne en feiende forslag deres kjød farget pulver eller skygge.

Dette er tid for en stødig hånd. Ta din blyant og begynne å spore din snert linje. Hvis du vil opprette den røykfylt titt måtte du arbeide fra innsiden og gjøre linjene tykkere så du når slutten. Sveip blyanten mot slutten å gi øynene som katt øyne ser. Tegning langs indre felger vil forbedre dette og gir din katt øye ser en mer intens følelse. Ved å tegne den indre felger du oppretter mer definisjon og hjelpe øynene å stå ut mye mer. Blander med en Q-Tip anbefales fordi du ikke vil området for å se tunge eller klossete.

Ta ut din penselen og begynne å feie på et lett lag av skygge nær din snert linje med din eyeshadow pensel. Dette vil bidra til å spre eyeliner og bruke lysere farger som pearl eller hvit vil fungere best. Når komplett må bruke en mørkere farge her og begynne å dekke midt i din øye lokket lufte i en ytre bevegelse mot press.

Fortsette å arbeide dette området ved å spore langs press og socket. Når du har fullført denne området flick mot hjørnet av pannen din øye med en mye mørkere. Når du trekke av dette trinnet skal kan du legge intens seksuell appell og definitive. Når du er ferdig ta litt naken skimmer og gjelder din panne bein. Dette bidrar til å bringe oppmerksomhet til det høyeste punktet og fremhever øynene.

Ta den mykeste penselen og Kjør alle harde linjer som vises. Feiende under øynene vil plukke opp noen rester som har samlet inn under prosessen. Bruke en hvit øye blyant til å tegne en linje til vannlinjen og rive duct vil gi utseendet du har bredere og mer sexy øyne. Dette også fører ut naturlig fargen på øynene. For å fullføre utseendet bare bruke et par strøk av din mascara å krøllet øye piskeslag. Sexy røykfylt øye utseende er fullført, ikke gå ut og snu noen hoder i kveld.