Ting du bør vite før du får en kroppen piercing - Skjønnhet

Skjønnhet

Ting du bør vite før du får en kroppen piercing

Det er mange ting å tenke før du får en kroppspiercing eller tatovering, og det er ikke bare om delen av kroppen du å pierce.

Det første spørsmålet du spørre deg selv er hvorfor du ønsker en piercing hele, og om du fortsatt liker det i ti eller tjue år. Vil det påvirke din sjanse til å få en jobb i din valgte karriere?

Vil det redusere sjansene for å finne en kjæreste eller kjæreste? Noen mennesker tror ikke at en mann (eller kvinne) med piercing er den gifte typen.

Samtidig, andre mennesker finner det svært attraktive hvis gjøres godt, og det kan være en måte for folk med en lignende sinnstilstanden finner andre lett.

Det er viktig at du ikke gjør beslutningen om å få noe som dette gjøres når du er virkelig full, og du bør tenke på hva du ønsker gjort for mange måneder eller år før du får det gjort.

Det er ikke noe du bare hoppe i, som det kan være noe som forblir med deg for resten av livet ditt.

Noen piercinger er relativt normalt, som enkelt nesen stud i siden av neseboret, mens andre som et bein gjennom midten av nesen er litt over toppen.

Når du har bestemt hva du vil

Hvis du har tenkt på det en stund og bestemt at du ønsker et øyenbryn piercing eller navle stud, gjør neste trinn faktisk det.

Det er viktig at du ikke piercing selv, og spesielt ikke bli en venn til å gjøre det, med mindre du har lært hvordan du gjør en profesjonell piercing trygt, bruker riktig utstyr.

Det riktige utstyret på et minimum er:

en profesjonell hul piercing nål i sterilt pakke

en ring eller stud laget av rette metall i høyre måleren

saltvann

Det er ikke så vanskelig å gjøre, må du unngå store blodkar, sterilisere området med saltvann, sette ringen i hule nålen, pierce kroppsdel og tråden nålen gjennom, etterlot ringen i hullet.

Det er sagt, er det ikke den beste ideen å prøve å pierce selv, fordi det virkelig gjør vondt, og du kan gjøre en feil ved flinching som du gjør.

Hvis du har penger, er det åpenbart bedre å gå til en kroppen piercing profesjonell, og bare i tankene at det er ulovlig i de fleste deler av verden til å pierce noen uten lisens.

Sikker metallegeringer og ettervern

Beste metaller for ringer og stenderne er kirurgisk stål, Titan, niobium, gull, platina og biokompatible plast polymerer, i den rekkefølgen.

Noen metaller som rustfritt stål, sterling stål, sølv, kobber, kobber, nikkel og belagt gull er ikke trygt, og kan forårsake irritasjon eller infeksjon.

Hvis du merker en infeksjon, bør du oppsøke lege umiddelbart, og få på antibiotika hvis de mener det er nødvendig.

Det er mange forskjellige typer av infeksjon, så det er svært viktig å behandle infeksjon umiddelbart.

Det kan være smerte og en liten utslipp fra såret selv om det ikke er infisert, bare holde ringen i og vaskes jevnlig for neste uke eller to med saltvann å holde piercing ren.

Konklusjon

Det kan ikke virke som en stor beslutning om å få en tatovering eller kroppen piercing, men hvis du får noe stort gjort og gjør en feil, kan du angre den for resten av livet ditt.

Gå til en profesjonell piercing studio der piercer har en lisens hvis mulig, eller hvis du gjør det selv, må du lære hva du skal gjøre veldig grundig første.

En kroppspiercing gjort det bra i en smakfull, elegant sted kan ser kult, men hvis du gå over og gjøre noe virkelig nifs eller gjør en feil, kan det se forferdelig også.