Skjønnhet

Argan olje som en måte å skjønnhet

Argan olje regnes i dag som en av de store ingrediensene som hjelper kampen mot alder endringer av huden. I århundrer har det vært den favoritt ingrediensen berbiske kvinner. Det hjalp å fukte huden og gjøre den myk selv på de varmeste været. Men det ble brukt ikke bare i kosmetisk hensikt. I medisin ble det brukt som en salve for babyer som bidro til å fjerne irritasjon og unngå infeksjoner. Det ble brukt i matlaging. Argania spinosa treet fra hvilke argan olje er produsert kommer fra Marokko. Utvinning av olje er renere nå, men i de tid så det sånn: geitene spiste lite frukt fra trærne og berbiske kvinner var samle ufordøyd restene fra avfall av disse dyrene. Så var de dele nøtter å få kjernen som olje ble trukket ut.

Fordeler for hudpleie.

Argan olje er svært nyttig. Den inneholder mye antioksidanter og næringsstoffer som omega 6 og omega 9 som reduserer betennelse. Det inkluderer også mono-glyserol, vitamin E og squalene, for å gjøre huden myk, firmaet og holde elastisitet i lang tid. Frie radikaler er kjempet med hjelp av polyfenoler og steroler. Vurderer alle disse fakta kan vi si sikkert at argan olje er svært nyttig, nærende og har antibakterielle egenskaper. Det hjelper for å beskytte huden mot aldring, skyldes innflytelsen som kommer fra omgivelsene. Det er noen synspunkter i henhold til hvilke argan olje er nyttig når det er tatt, men det er ingen vitenskapelige beviser for i dag.

I dag er argan olje mye brukt i hår, ansikts- og kosmetikk. Det er så ikke bare på grunn av sin fukte og nærende egenskaper, men også på grunn av sin evne til å styrke hud, negler og hår. Argan olje kan også brukes i behandlingen av singes og blåmerker og slike hudsykdommer som psoriasis og eksem. Det er mye brukt i behandling av sprukne og tørr hud og bidrar til å unngå alle smertefulle konsekvensene.

Denne oljen er nyttig ikke bare for tørr hud men også for fet hud. Du lurer på hvorfor? Svaret er enkelt. Det balanserer fremleggelsen av sebum i laget av huden og hodebunnen. Det er også svært effektiv i behandling av akne, hindrer fremkomsten av brunt og mørk flekker. Det hjelper også for å helbrede scarrings.

Argan olje er svært effektiv under og etter svangerskapet. Strekkmerker er en ofte møtte problem blant gravide. Denne oljen bidrar til å redusere eller hindre risikoen for forekomst av et problem. Det er også sagt å kunne redusere cellulitter, mørke ringer under øyne og rynker.

Bruk av argan olje i kosmetikk.

Det er en rekke kosmetiske enheter som inkluderer argan olje eller minst liten mengde det. Hvis du ønsker å kjøpe en 100% argan olje så det bør være skrevet på pakken at det er en 100% argania spinosa kernel olje uten mer tilsetningsstoffer. Denne oljen skal selges i mørke flasker laget av glass og har en nutty lukt som forsvinner i 10-15 minutter. Hvis den ikke lukter som en mutter så betyr det at oljen kan har blitt varmet for mye. Så du bør se etter en kald en fordi varmen ødelegger alle gunstig kvaliteter. Rå kosmetisk olje er laget av rå nøtter fra som utvinne olje er mer vanskelig det er derfor prisen er høyere. Det bør ikke være for fet og bør være absorberes raskt. Hvis den forblir fet så betyr det at det er en argan olje ment for matlaging eller den er blandet med olivenolje.

Hjem behandling bruk argan olje.

Akne: Påfør olje på en bomull pute og tørk ansiktet før du går til sengs.

Brystene: Det er ikke et påviste faktum at denne oljen kan gjøre bryster mer tonet men likevel det vil gjør ingen skade.

Neglepleie: Bland olje og sitronsaft like og sette fingrene i denne blandingen i 10 minutter.

Hender: Bør du massasje olje i neglebåndene og hender, så satte hansker og bruke dem i løpet av natten. Hvis du gjør dette en gang eller to en svak vil huden på hendene myke og øm.