Vanlige myter og bivirkninger av barbering hår for kvinner - Skjønnhet

Skjønnhet

Vanlige myter og bivirkninger av barbering hår for kvinner

Er du på utkikk etter en måte å barbere håret uten noen av de vanligste bivirkningene? Hårfjerning for kvinner er ofte en utfordring på grunn av hudproblemer etterlater den bak. Dessverre, dette har blitt en forventning til tross for variasjoner i Barbersaker. Det er mulig å fjerne hår fra noen del av kroppen, men ekle bivirkninger er sannsynlig. Nedenfor, diskuteres myter og problemer forbundet med håret barbering for kvinner.

Inngrodde hår fra barbering på grunn av hårtype

Når det gjelder barbering, er visse hårtyper mer sannsynlig å opprette inngrodde hår enn andre. For eksempel har svarte menn vanlige problemer med barbering fordi huden rundt deres skjegg kan bli humpete. Selv om parfymer og aftershave kan brukes til å forsøke å hindre dette problemet er hovedårsaken til den måten håret vokser. Generelt, har noen som har håret som vokser i en curl en sjanse til å oppleve en inngrodde hår fra barbering. Dette betyr ikke at personer med rett hår er av kroken. Alle får en smertefull inngrodde hår fra barbering, men de kan ha færre enn andre på grunn av deres genetikk.

Inngrodde hår skitne Razors

En av de beste måtene å få en inngrodde hår er ved hjelp av en barberhøvel som er innebygd med bakterier. Dette kan skje fordi du la barberhøvelen i dusjen, eller bare endres ikke ofte nok. Dette er vanskelig å kontrollere fordi mange amerikanere bruke engangs barberhøvler, og dette etterlater dem åpne til dette problemet.

Gjør barbere håret det vokse tilbake mørkere?

Det har vært en gjennomgripende myte at hvis du klippe håret, vil den vokse tilbake tykkere og mørkere. Heldigvis, dette er ikke tilfelle. På den annen side, det virkelige problemet er at denne håret vokser tilbake raskt fordi det ikke er trukket ut ved roten. Også håret blir ikke slitt på spissen, og dette betyr mindre fleksibel. Hår som har vokst en tomme blir mykere over tid.

Barbering tørr hud gjør fremtidige barbering vanskelig

Når kvinner barbere deres ben og armhulene, gjør de ofte det i dusjen. Til tross for dette, hvis du prøver å gjøre en touch på tørr hud med en barberhøvel, finner du at du vil lide for den senere. I noen tilfeller har området du barbere en tynn linje av skorper. Dette skjer fordi du har mikro-skade fra barbering uten fuktighet. Mens det ikke kan være en stor bekymring, er det sikkert vanskelig å fortsette barbering når du har skorper.

Barbering over skader sprer infeksjon

Hvis du sliter briller eller kontakter, er det en god sjanse du ikke vil være seg dem når du tar en dusj og barbering. Dette gjør det spesielt enkelt å glemme en tidligere skade som er fortsatt healing. For eksempel hvis du har gift eik på bena, kan du barbere over toppen av støt. Sammen med mye blod, kan du også spre gift eik infeksjonen ytterligere.

Er det bedre hår fjerningsalternativer enn barbering?

Selv om millioner av amerikanere bruker barberhøvler hver dag, er sannheten at det ikke er den beste formen for hårfjerning for alle. Tillegg pinsett, det er den billigste måten å fjerne hår, men det er ikke alltid den mest effektive. For disse grunner, føle ikke at du er låst i benytter barberhøvler for å fjerne hår resten av ditt liv. Det er mange andre alternativer, og huden din vil takke deg for din innsats.