Endre disse 3 produktene for å starte Geeklog - Skjønnhet

Skjønnhet

Endre disse 3 produktene for å starte Geeklog

Hvis du har valgt å bytte til alle naturlig skjønnhetsprodukter er det en rekke hindringer du må overvinne. Endringen fra å kjøpe vanlige kjemiske laden produkter til alle naturlige de kan føle overveldende. Mange mennesker føler også overveldet fordi de ikke er sikker på hvor godt hver av naturlige produkter som selges er. Så er den beste måten å bytte over til naturlige produkter å starte med tre grunnleggende og brukte produkter. Disse tre produktene også tilfeldigvis være de kjemiske laden og ofte farlige.

Köln og parfyme

Grunnen til at vi anbefaler at du starter ved å endre din Köln og parfyme er fordi disse produkter ikke krever at produsenten inneholder ingredienser som finnes i dem ved lov. Dette betyr at bedrifter har rett til å beskytte deres forretningshemmelighet men på bekostning av forbrukere som ender opp med absorberende mange farlige kjemikalier.

Løsning: Vi anbefaler at du bytter fra vanlig parfyme til de som er laget av naturlige ingredienser som essensielle oljer som er avledet fra planter. Disse inneholder mat ekstrakter som fra mint og kanel. Disse parfymer og deodorant er litt dyrere enn vanlig parfyme (avhengig av merke) men sikre at du kjøper fra en kjent selger sagt.

Face lotion

Siden face lotion må gnis inn i huden din, og også blir den lengste din hudkontakt har kjemikaliene de inneholder nok tid til å forårsake skade. Dette er en grunn til hvorfor det er hundrevis av artikler av face lotion forårsake utslett, arr og brenner. Heldigvis finnes det naturlige alternativer.

Løsningen: alltid kjøpe en naturlig ansikt fuktighetskrem som inneholder ingredienser som soya proteiner, blå lotus anlegget, vitamin E og D. Hvis du kjøper en naturlig fuktighetskrem så sørg inneholder coca butters kombinert med essensielle oljer. Fordelen med dette er at det vil være lett på huden, beskytter den under den tørre vinteren og har en floral duft.

Din Deodorant

Det kan hende at deodorant du farligere enn du tror på grunn av kjemikaliene inneholdt inne det. Vanlig deodoranter inneholder mye aluminium, de også hjelpe i hygiene blokkerer huden porene som gjør det nær umulig for det å løslate svette. Dette bidrar til flere helseproblemer siden giftstoffer aldri ut fra kroppen. Det er noen forskning som koblet regelmessig deodorant bruk til brystkreft, hjerneskade, respirasjonsproblemer og Alzheimers.

Løsningen: alltid kjøpe naturlige svette propper laget av alle naturlige ingredienser. Alltid sjekke ingrediensene for å sikre at den er fri for parabener og aluminium. Mineral salter også arbeidet som stor deodoranter siden de eliminere bakterier som forårsaker lukt i første omgang. Det er noen som også bruker sertifisert hamp olje- og aloe Vera ekstrakter å holde kroppen lukter godt og frisk. Folk som har kroniske lukt problemer finner at mineraloljer gjøre den beste jobben i langsiktig tross litt dyrere sammenlignet med andre naturlige alternativer.