Er øye kremer virkelig nødvendig? - Skjønnhet

Skjønnhet

Er øye kremer virkelig nødvendig?

Nødvendigheten av øyet kremer er tvilsomt

Øyet området er svært glatt og er første del av kroppen vår som gjenspeiler aldring. Fin og latter linjer, Kråkefot er resultatet av våre mime og visage bevegelser som smiler, frowning og side-glance. Unngå heve øyenbrynene som det tillater for å regulere utseendet på noen linjer spesielt dype de på pannen. Det er bedre å bruke solbriller i sollys og gi opp røyking ikke å blinke og se to måter å finne søndag. For å holde deg sunn bør du ha årlige checkup, fjerne sminke effektivt hver dag og prøve å unngå trekke av glatt øyet området.

Årsaker til øye krem bruk

Huden på øynene er den mest delikate delen av ansiktet. Dagtid kremer er nyttig for å redusere poser og skygger under øynene. Natten kremer er rik på mykgjørende produktet de krefter huden din i løpet av en natt. Er spesielle kremer verdiløs?

Fordeler og ulemper

Det er ingen felles mening om spesielle kremer er avgjørende for huden vår. Noen mennesker er sikker på at det er bedre å bruke spesielle kremer for huden på øynene. Men andre vurdere at formler av spesielle kremer og godt ansikt fuktighetskrem er nesten det samme, og det er hvorfor bruke disse kremer er meningsløs.

Grunnen mot å bruke ansikt kremer i stedet for spesielle kremer er at det er spesielle advarsler om ikke å bruke dem rundt øynene. Disse kremer er bedre som de burde være luktfri og mindre irriterende.

Er formålet med øyet kremer å minske Fine linjer eller gjøre dem synlige?

Visse spesielle kremer og serum kan omfatte ingredienser som ikke er særegne for de ansikts kremer og er ment å redusere poser stund eller minimere mørke sirkler.

Noen av disse kremene kan brukes som en stiftelse eller en concealer av fine linjer. Noen mennesker ser øye kremer som vannet endring av ansikts kremer. Likevel er mye av øyet kremer avvike fra ansikts kremer av sin tekstur som øynene har mindre olje glands og det kan provosere fine linjer og crow's feet.

Øyet kremer er ikke avgjørende

Folk innrømme at kroppen lotions og kremer ikke bør brukes på ansiktet og området rundt øynene. Hvis du finner ut at ingrediensene i øyekrem og fuktighetskrem for ansikt er de samme, er det bedre ikke å bruke slike krem.

Øyekrem er ikke nødvendig hvis du ikke lider øyet poser, mørke områder under øynene og redundans av rynker. Det er mulig å bruke en god ansikts fuktighetskrem for sensitiv hud.

Råd for å gjøre øyne ferskere

Unngå å få kosmetiske i øynene. Hvis du ikke er forsiktig når du bruker ansikt kremer, kan de komme inn i øynene og provosere betennelse og brennende samt oppblåst og puffy øyne.

Bruke bare trygge og velprøvde produkter. Det er anbefalt å bruke øyet kremer som er testet og sikre og for å foretrekker formel gratis olje som hemmer blokkerer kjertler rundt øynene. Dette stykke råd skal etterfølges av de som bærer kontaktlinser.

Tillat ikke spredning av bakterier. Prøv å bruke en skje eller en applicator for øyet kremer og ikke Legg fingrene inn i en krukke.

Ikke glem en solkrem. Sun skal lage en stor skade for skin i øynene som er hvorfor prøve å velge en dagtid øye krem med solfaktor utarbeidet for sensitiv hud.