Skjønnhet

Healing sår og skader med redmond leire? Det kan gjøres!

En av produktene du vil høre oss priste ofte Redmond leire - helbredende krefter er virkelig fantastisk for så mange forskjellige problemer og plager. Her er bare ett eksempel på hvordan effektiv Redmond leire kan være for behandling av sår og skader. Jeg klarte å helbrede skaden min sykkel svært raskt og uten noen hevelse og blåmerker ved hjelp av en leire grtomslag.

Bruke Redmond leire som en grtomslag trekker infeksjon forårsaker elementer fra såret.

Omslag er en av de mest effektive måtene å bruke naturlige materialer for førstehjelp og aktuelle bruker. En grtomslag kan bruke hele-plante materiale, eller når det gjelder vårt eksempel: leire.

Omslag er laget bare ved hjelp av leire eller plante materiale og væske til å lage en lime for programmet. Jeg laget en grtomslag for min sår og pakket den med plastfolie å holde det på plass. Jeg forlot det på så lenge som mulig, jeg kan føle bankende varmen gjennom plastfolie og faktisk sterkt følte smerte avtagende...! Jeg gjentok prosessen to ganger som jeg leste som en gang leire trekker alle dårlig ting, det må byttes. Resultatet var en bemerkelsesverdig ren såret leget raskt - uten arrdannelse. Det faktum at alle skitt og støv var smertefritt trukket ut var en stor bonus som ingen liker den smertefulle børsting og rengjøring av såret (jeg fortsatt husker den smertefulle første hjelpemidler fra min barndom ulykker!) Jeg var svært overrasket over å se at en overhengende blåmerke på albuen min ikke har materialisert og benet stoppet skade snart. Uten leire jeg ville ha vært så mye smerte og albuen ville bein ha vondt mye mer.

Hvordan virker det?

Det kan virke litt counter-intuitive gni leire på et åpent sår, men det er bevist for å være svært nyttig førstehjelp behandling! Mens du kanskje tror at clay fra bakken ville være "skitne", er Redmond leire egentlig utrolig ren og ren.

Leire trekker ut urenheter mye på samme måte som fraktes. Bentonitt leire tiltrekker giftstoffer som en magnet, tegne dem ut av såret å rense den ut veldig grundig og hindre smitte.

Den helbredende egenskaper alle arbeide sammen: trekke ut infeksjon forårsaker elementer og danner en barriere for å holde dem! Folk er alltid overrasket over hvor rent såret ser etter benytter leire.

Å holde en såret rent er det viktigste aspektet av healing - bentonitt leire er en utrolig effektiv metode!

Hvordan bruke Redmond leire for første hjelp

Skyll såret med ren, kjølig vann.

Bruke en sjenerøs lag av Redmond leire over hele området.

Dekk leire med plastfolie, bandasjer eller cheesecloth å holde leire på plass og forhindre det tørker ut.

La leire på for en time eller mer, avhengig av alvorlighetsgraden av skaden.

Skyll med varmt vann - gjenta etter behov.

Denne metoden vil være effektiv for helbredelse en rekke forskjellige typer skader:

Sår

Burns

Insektsbitt og stings

Skraper

Selv mange typer utslett vil bli beroliget ved hjelp av Redmond leire denne måten!

Har du opplevd helbredende krefter av Redmond leire? Kan du dele dine erfaringer i kommentarfeltet nedenfor!