Skjønnhet

Velkommen vinteren farvel tørt hår!

Jeg har konsekvent hatt spesielt tørt hår. Hyppig bruk av hårføner tydelig bedre ikke situasjonen. Gjør det verre er tørking bivirkninger av vinterens air. Sammen med uunngåelig hjem oppvarming har vi nå den beste formelen for tørket ut, skjøre hår! Derfor har jeg nylig blitt forskende for perfekt strategier og teknikker for å holde håret godt fuktet i løpet av vinterværet.

Tips 1: Fukte, fukte, fukte!

Tilstand låser hver uke med hår balsam laget med glyserin eller ulike andre humectants. Humectants låse fuktighet i håret, hindre tørrhet på grunn av vinteren, varmeanlegg, samt blåse tørking. Jeg forbereder meg egen fuktighetskrem og spray med vegetabilsk glyserin blandet med kokos olje. Likevel er det ulike fantastiske skjønnhetsprodukter og hår balsam som du kan kjøpe som vil tjene nøyaktig samme formål, i tillegg til å være skreddersydd for bestemte hårtyper. Varm olje behandlinger også gjøre en effektiv jobb tilbake sin fuktighet og glans til tørket ut låser.

Tips 2: Bytte din styling gel for en krem

Styling lotion er ofte en mye bedre alternativ for styling håret gjennom vinteren sammenlignet med styling gels. De har en tendens til å øke hårets fuktighet, og dermed gjør det langt mer smidig, som kan bidra til å begrense uttørking samt skader.

Tips 3: Holde seg unna Hårprodukter med høy alkoholinnhold

Alkohol har en sannsynlighet å tørke håret og selv la den skjøre og kjedelig. Det er derfor svært viktig å styre klar av stylingprodukter med et forhøyet nivå av alkohol i vintersesongen. I tillegg er det foreslått for å utebli fra gni parfyme og parfyme rett på håret, fordi de likeledes har forhøyede alkohol nivåer.

Tips 4: Redusere hår dryer bruk

Blåse dryers er beryktet for å tørke ut håret. Det er faktisk foreslått generelt redusere deres bruk; men dette gjelder særlig for varigheten av vinteren. En flott måte å redusere tidsperioden fuktig håret forblir under en hårføner ville være å sikre først av alt du utslette håret med en badehåndkle å kvitte seg med den maksimale mengden vann. Etter det, bruk din hårføner å fullføre aktiviteten, opphøre øyeblikket håret er ikke lenger våt.

Tips 5: Bruke naturlige hår sjampo

Naturlige Hårprodukter er nå utbredt. Økologisk hår sjampo kan være spesielt snill mot håret i harde vintersesongen. Bruker økologiske produkter som Shea smør, som også skjer for å være utmerket for huden, kan gjøre vidundre for selv den tørreste, de fleste skadet låser, og er populær blant mange pro hårfargeanalyse som Jamal Hammadi.

Tips 6: Beskyttende styling

Finger gre og håret Drilling, så fristende og tiltalende som de ofte er, pleier ikke å gjøre håret noe godt. I virkeligheten suger bare uendelig manipulere håret fuktighet fra den. Bruk beskyttende stiler ligner topp knuten, fletter eller noen andre frisyrer som effektivt beskytter håret fra din egen selvtillit! Dette vil også gjøre det lettere å stoppe håret tørker ut.

Jeg håper at bruker disse nyttig anbefalinger, vil du Vær severeness av den kalde månedene i vinter, og vedlikeholde håret hydrated og sterk til vakre våren.