Sannheten om lipodissolve fett fjerning teknikk - Skjønnhet

Skjønnhet

Sannheten om lipodissolve fett fjerning teknikk

Mange fitness buffs vil prøve lipodissolve fordi det ikke innebærer en kirurgisk prosedyre. De også vurdere å være mindre invasiv oppløsende cellulitt og lagret fett sammenlignet med fettsuging.

Prosedyren er består av en serie av injeksjoner med en Soyabønne derivat kalt phosphatidylcholine (PC) og en emulgator kalt deoxycholate (DC). Disse stoffene er direkte injiseres fettvevet som pasienten ønsker å fjerne.

Lipodissolve, som er også kjent som PCDC, er en av de raskere, enklere fett smelter teknikkene som kan administreres i løpet av minutter. Dens praktisk og evne til å levere raske og permanent resultater har gjort denne teknikken en populær fett-smeltende løsning blant fitness og skjønnhet entusiaster.

Hvordan er Lipodissolve administreres?

Første trinn i prosedyren innebærer bruk av en lammende krem på problemet. Når den krem trer i kraft, kosmetisk kirurg administrerer en rekke mikro-injeksjoner av fettforbrenning kjemiske som induserer kroppen å bryte ned og skille ut målrettet fettet.

Er det noen Hitches PCDC bruk?

PCDC er ofte markedsføres i markedet som en naturlig forbindelse fordi dens viktigste komponenten, phosphatidylcholine, er et naturlig stoff som finnes i cellene av mennesker og andre levende organismer. Deoxycholate er også et naturlig galle salt som leveren produserer. Dette kjemikaliet arbeider for å gjøre PCen løselig.

Til tross for disse fakta, FDA ikke godkjent PCDC sammensatte som en feit dissolver og klassifiserer det som et rusmiddel bare fordi det påvirker strukturen og normal funksjon av kroppen. Imidlertid FDA har ikke forbudt bruk av disse forbindelsene men problemer en advarsel om deres bruk som et "-Sveits situasjonen."

Lipodissolve og bruk av phosphatidylcholine hadde vært praktisert siden 1988, men det har nettopp blitt lansert i det siste i USA. American Society av ikke-kirurgisk estetiske anslår antallet lipodissolve behandlinger utført i USA og Europa mellom 50 000 og 100.000.

Har noen kjent ulemper av prosedyren?

Som andre plastisk kirurgi prosedyrer garanterer PCDC ikke 100 prosent tilfredshet - selv om den er rask og mindre unnvikende. Men basert på antall prosedyrer gjennomføres, er det veldig klart at mange er interessert i å ta det i tykkelse og bekvemmelighet.

Kostnaden for PCDC behandlingen kan kjøre mellom $900 og $2500, men mange er fortsatt villige til å betale prisen fordi det fungerer å raskt løse opp uønskede inches på målrettede. Mange mennesker som prøvd det hevdet også at de så at lipodissolve kunne levere sitt løfte om å ta bort inches av fett fra deres problemområder.