Skjønnhet

7 tips for å laser tatovering fjerning

Tattoo removal er et flott verktøy for folk. Det er mange mennesker som har tatoveringer som de vil bare elsker å bli kvitt det er mennesker som vil holde sine tatoveringer for så lenge de lever. For de som velger å fjerne dem, det er forskjellige grunner for å ville fjerning: jobber, anger, ny livsstil eller livet situasjon, en feil i tatovering, etc. Uansett hvilken grunn ønsker å kvitte seg med tatovering, finnes det visse ting du bør vite om prosessen.

Det var på 80-tallet da Q-byttet lasere kom på scenen og revolusjonerte laser tatovering fjerning alltid. Lasere som vi har i dag som har dukket opp på grunn av oppfinnelsen av Q-byttet lasere gjør det mulig å fjerne enhver tatovering og har prosedyren gå gjennom med minimal ingen bivirkninger eller komplikasjoner. Vanligvis kan tatoveringer fjernes i 5-12 økter med en hvileperiode 6-8 uker mellom økter. Når du planlegger at avtale for fjerning, Husk disse 7 godbiter info:

1. Ikke alle tatovering kan fjernes helt. Med dagens lasere, det store flertallet av tatoveringer kan fjernes, det avhenger av hvor raskt dette kan gjøres. Men er det noen som bare kan falmet; den avhenger av huden kvaliteten på pasienten.

2. Eldre tatoveringer fjerne enklere. Dette virker som en feilslutning, gjør det ikke? Du skulle tro at nyere ville være lettere å fjerne dette de har hatt mindre tid å sette på plass. Eldre er imidlertid enklere. hvorfor? Vel, eldre de er, jo mer falmet de er før laser tatovering fjerning skjer selv.

3. Hvor er tatovering på kroppen. Hvor du fikk saker din tatovering også. For en ting, reagerer ulike deler av kroppen på smerte annerledes på grunn av deres følsomhet. Også forskjellige deler av kroppen få ulike mengder av lys og så falming skjer på forskjellige rater avhengig hvor tatovering er på kroppen.

4. Hvem ga deg tatoveringen? Amatør tattoo kunstnere opprette tatoveringer som er enklere å fjerne siden sine nåler vanligvis ikke gå så dypt inn i huden med blekk.

5. Forskjellige farger krever ulike lasere. I dag, mer lasere kan ta flere farger, men likevel, jo flere farger du har i en tatovering, sannsynligheten for at ulike lasere går opp.

6. Solkrem vil være din venn. Med behandlinger, kan huden lysere eller mørkere rundt tatovering. Bruke solkrem mellom behandlinger kan beskytte huden hvis du skal utsette den utenfor.

7. Kontroller at du er ikke allergisk. Hvis du opplevd noen reaksjoner når tatovering, deretter kontrollerer du at legen tatovering fjerning vet om som reaksjon.